Hvordan fikse tunge hodet slitasje et karneval maske

 Fikse håret tung maske frigjør hendene og lar deg bedre nyte ferien. Hvis masken strekker seg hele veien rundt hodet ditt, det hjelper også til å stabilisere håret og gir det en annen overflate for å koble til. Når du bruker maske for å balansere den tunge frisyre, sørg for at masken er godt festet til hodet. Bruke noe sterkere enn vanlig strikk.

 Ting du trenger

 20-gauge håndverket ledning

 Skjærende tenger

 Saks

 Følte

 Hot limpistolen

 Limstifter

 silkebånd

 Krystaller, perler eller juveler

 Fjær

 Tiara

 Strass

 Mardi Gras Mask

 Instruksjoner

  •  1

 Lag en metallramme. Bend 20 gauge håndverket i en halvsirkel som passer på hodet ditt der du vil ha et pannebånd. Brett en annen ledning som er plassert på hodet over ørene. Koble de to strimler med tråd looper som strekker seg over pannen. Legg til flere sløyfer som går fra øre til øre, som forbinder de bandene og strekker seg til ansiktet.

 2

 Lag en stor sirkel av ledningen som er sentrert på bakpanelet.

 3

 Cut følte i tynne strimler og pakk inn ramma inn i filten. Velg følt det samme farge som masken. Vikle filten strimlene rundt tråden, sikrer på plass med et varmt lim pistol og lim. Denne delen Teppe og farger på rammen slik at det harmonerer med innredning av din frisyre.

 4

 Dekk sirkel av filt dekker åpningen på forsiden og baksiden. Lim følte sirkler på filten felter på wire.

 5

 Pakk rammen i tynne silkebånd. Fest den til kabinettet med varmt lim. Bruk samme farge bånd som filt strimler. Tapen gir en silkematt glans til håret ditt.

 6

 Lim små krystaller, perler eller smykker for løkker som beveger seg fremover mot ansiktet ditt. Dekk toppen og sidene av looper, men ikke en del av løkkene som berører hodet. Velg farger som passer og koordinere med maske og hodeplagg.

 7

 Plasser først og høyest penn slik at det er sentrert i sirkelen omtrent 1 til 1 1/2 tomme over pannebånd. Lim og pin den på plass. Legg ekstra penner på hver side, slik at fjærene lage en halvsirkel. Plasser en liten penn på endene av de foregående fjær for å skjule stilkene. Lim og pin fjærene på plass.

 8

 Skjær banneret tiara unna tiara og tiara stikker fjær i front, slik at bunnen av tiara er flush mot rammen frisyre.

 9

 Lim rhinestones opp midten av fjær som strekker seg til høyre og venstre, på den nederste kanten av din frisyre.

 10

 Sett masken på ansiktet og la håret på toppen av det. Pakk silkebånd rundt løkken på frisyre og kanten av masken, binde en sikker knute. La bånd haler henge ansiktet på ca hake lengde. Hvis noder utslipp, legge til flere lengder på bånd. Gjør dette på begge sider av håret ditt til å fikse håret til masken.

 Hint

 For mer stabilitet, bruker 20-gauge håndverket ledning til å feste masken til håret ditt.

 Sett masken før din frisyre om lokket er foran masken, holder den på plass.

 For svært tunge masker, legge ekstra ledning støtter i bunnen av hodet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha