Hvordan finne eiendomsskatt etter adresse

 Eiendomsskatt kan dempe gleden av eierskap, spesielt når beløpet er mer enn forventet. Enten du leter etter en eiendom å kjøpe eller er usikker på skatteplikt bolig du eier, vel vitende om at beløpet kan hjelpe deg med budsjettet for regningen og forebygge stress på tidspunktet for skatter. Hvis adressen er innenfor grensene av en kommune, byen og fylket vil samle skatter på eiendommen.

 Søk på nettet

 Start søket på regjerings nettsted som samler eiendomsskatt. Hvis din by eller fylke regjeringen har et online betalingssystem for eiendomsskatt, skriver inn adressen til eiendommen for å vise hvor mye skatt. Hvis byen og fylket ikke kombinere eiendomsskatt regninger, må du besøke nettsteder for de to regjeringer og skriv inn adressen for å finne ut hvordan skatten regningen er for hvert kontor.

 Ring eller Evaluators kontor elektronikk

 Hvis du ikke klarer å søke i skatte poster på nettet, kan du ringe eller mail til assessor kontor og kreve beløpet av eiendomsskatt. Små kommuner kan ha en sentral nummer for å svare på alle spørsmålene, men forventer en stor by eller fylke for å overføre samtalen til en annen avdeling. Å ha full adresse - inkludert 10 komplett sifret postnummer - før du ringer. Hvis du postkontor, inkluderer en selv-adressert frankert konvolutt.

 Alternativ

 Dersom eiendommen er for salg, kan eiendomsmegler liste over eiendommen fortelle deg hvor skattene er på eiendommen. Gratis nettsteder som Zillow og Skatt Foundation har også informasjon om eiendomsskatt som du får tilgang til ved å skrive inn adressen til etablering. Mens Skatt Foundation gir bare anslags i regionen, gir Zillow skatteinformasjon fra tidligere år til eiendommene er oppført på nettstedet. For en avgift, nettsteder som PropertyShark gi informasjon om skatter og annen fortrolig informasjon som kart og bilder.

 Betraktninger

 Noen departementer tar et lite gebyr før de gir kopier av visse dokumenter, men kan ikke ta betalt for å gi bare mengden av skatten. Hvis du er ute etter hvor mye eiendomsskatt til eget bruk, kan det hende du ikke trenger noe mer enn det beløpet. Men hvis du trenger informasjon av andre grunner, for eksempel en rettssak, må du kanskje sertifiserte dokumenter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha