Hvordan finne en Cherokee bremsebryteren

 Bremsen lysbryter i dine Cherokee kontroll belysning bremselys bak på kjøretøyet. En dårlig switch kunne ikke slå på bremselysene. Denne typen feil gjør veien reiser farlig fordi andre sjåfører ikke vil vite når du tar med din Cherokee til en stopp. Annet enn horn bråket, en av de første tegn på en defekt bremselys bryteren innebærer problemer med å flytte girspaken på automatiske girkasser. Finn problema bryteren og bytt om nødvendig hjemme. Å tro at han har bare fem minutter å gå; reparasjoner vil ta deg 35 minutter å fullføre.

 Ting du trenger

 Flat skrutrekker

 Spanner

 Instruksjoner

 Åpne døren av driveren på Cherokee. Hvis førersetet flyttes elektrisk snarere enn av setet utløserspaken, trykk på ønsket knapp og flytte setet så langt tilbake som det går. Knele eller bøye seg ned og plassere deg slik at du kan se under dashbordet på din Cherokee.

 Følg din pedal bar aksel Cherokee jord bremse opp til 12 inches på det punktet der den kobles under dashbordet. Treet bar er metallstangen på bremsepedalen pad festet til gummi opp foran.

 Identifiser bremselys bytte Cherokee under dashbordet. Den lille del av en tomme under tilkoblingen av bremsepedalen akselen bar er bremse lysbryter. Bryteren ser ut som en penn, og to ledningsnett koblet til den bakre flaten av denne. Fronten av bremse lysbryter har et lite stempel på det som ser ut som et klokketårn buzzer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha