Hvordan finne en varetektsfange av ADC Antall

 Antallet ADC brukes til å identifisere innsatte i straffesystemet, Arkansas og Arizona. Innsatte tillegges et nummer i innleggelser prosessen. Innsatte bruke nummeret i fengsel for å motta post og kjøpe kommissær elementer. Nummeret kan brukes til å finne den aktuelle plasseringen av en varetektsfange. Som Arkansas og Arizona Department of Correction tilby en online søkeverktøy som kan brukes til å få tilgang til informasjon om en varetektsfange inkludert plassering.

 Instruksjoner

 Tilgang til Department of Correction nettsiden for staten der den innsatte er for tiden fengslet.

 Klikk "Søk fanger" eller "fanger dataSEARCH" nettstedets hjemmeside.

 Skriv inn ADC nummeret i det aktuelle søkefeltet. I tillegg til å være i stand til å søke med antall ADC, kan du også skrive inn navnet på den innsatte. Klikk "Søk" eller "Go".

 Gjennomgå søkeresultatene, og klikk på navnet eller den innsatte nummer for å gjennomgå sin full informasjon. Bygningen hvor den innsatte er plassert er oppført under "Nyeste Loc." Eller "Current Facility." I tillegg til plasseringen av den innsatte, besøke den innsatte krenkelser, kallenavn og utgivelsesdato.

 Hint

 Du kan også få plasseringen av en varetektsfange ved å kontakte opplysninger av staten linje. I Arkansas, ring 870-267-6999 å snakke med en representant om en innsatt. I Arizona, kan DOC nås på 602-542-5497.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha