Hvordan finne Hvis din bruktbil har gått gjennom alle påminnelser

 Når din bilprodusent oppdager en feil eller en potensiell fare for iboende trygghet til bilen din, utsteder det ofte en tilbakekalling varsel for å tillate eiere å ha denne korrigert uten kostnad for eieren. Men hvis du kjøper en brukt bil fra en brukt bil forhandler eller privat fest, er det best å vite om eksisterende påminnelser ble utført på bilen. Livet til ditt nye kjøp og sikkerhet for deg og dine passasjerer er avhengige av.

 Ting du trenger

 Vehicle Identification Number

 Telefon

 Telefonnummeret til nærmeste forhandler tjeneste

 Instruksjoner

 Ring din lokale forhandler og be om å få snakke med en tjeneste forfatter. Disse mennene og kvinnene har tilgang til grunnleggende produsent recall data. Sørg for at før du ringer, ringer du en forhandler som serverer samme merke som din bruktbil.

 Råder forfatteren av tjenesten du har nylig kjøpt en brukt bil. La ham vite årsmodell, merke og modell, så spør om han kan se for å se om du har alle påminnelser.

 Relais kjøretøyet identifikasjonsnummer til tjenesten forfatter når han spør. Når forfatteren har din VIN, kan den kjøre gjennom produsentens database og spesielt å oppdage alle påminnelser som kan eksistere.

 Planlegge en tid for å ha sendt purring - hvis noen finner din bruktbil - mens du fremdeles er på telefonen med forfatteren av tjenesten. Dette vil også åpne døren til et sterkt forhold til produsentens lokale serviceavdeling på bilen.

 Hint

 Sikkerhetspåminnelser normalt har ingen tidsbegrensning, så hvis kjøretøyet har en sikkerhet tilbakekalling, vil det forbli i produsentens rapporterte database for alltid. Ikke-sikkerhetsrelaterte påminnelser normalt ha en tidsbegrensning på dem; når de har utløpt, vil de ikke lenger vises på giveren databasetilgang. Mens noen produsenter holder ikke-sikkerhetsrelaterte minnes av postene utover utløps, de er ikke forpliktet til å gjøre det. I tilfelle du er nysgjerrig på en ikke-sikkerhetsrelatert tilbakekalling, kan du få tilgang til offentlige huske informasjon nettsteder som

 Det vil også bidra til å vite at de teknisk service bulletiner er ikke det samme som påminnelser, til tross for rykter om det motsatte. TSB er bare en måte for ingeniører og bilindustrien teknikere for å dele relevant informasjon om enkeltpersoner og feil av de mest effektive kjøretøy reparasjon prosedyrer for å korrigere slike feil.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha