Hvordan finne rettsboken i Georgia

 Find rettsboken i delstaten Georgia var en gang en vanskelig oppgave. Men moderne lover og teknologi gjort oppdatering domstol filer enkelt tilgjengelig for publikum. Som alle amerikanske stater, har Georgia en omfattende logg over alle rettsdokumenter. Rettsboken er informasjon som er levert av føderale, statlige og lokale, inkludert prøvedatoer, ble fengslet og dømt poster, skilsmisse oppgjør og prøvedatoer. Disse dokumentene er tilgjengelige gjennom domstolene, kan bli forespurt av telefon og er også tilgjengelig på nettet. Følgende trinn vil gi deg verktøyene til å erverve retten filene du trenger.

 Ting du trenger

 Datamaskin

 Internett-tilgang

 Gule Sider

 Telefon

 Instruksjoner

 Besøk tinghuset. En tur til en Georgia tinghus vil gi tilgang til alle rettsboken i filen. Søk på nettet eller se i Gule sider for å finne tinghuset nærmest deg. Reisen til tinghuset og be om registreringer av en domstol kontorist. Siden rettsboken er åpne for publikum, må registrarer gi kopier til alle som ber om det. Sørg for å ha navn og, hvis mulig, fødselsdato på personen du søker. Denne informasjonen vil være nødvendig for å avgrense søket. Etter å ha tatt den informasjonen, vil ekspeditøren søke mapper, og du bør få dem i mindre enn en time.

 Ring tinghuset. Dersom du ikke er tilgjengelig til å besøke tinghuset, kan du be retten filer på telefonen. Retten ekspeditøren vil be om informasjon om personen du leter etter og trenger også din postadresse. Filene vil da bli sendt til deg for en liten avgift. Diffusjon prosessen tar bare noen få dager, og de ønskede strafferegisteret må være mottatt innen en uke av virksomheten.

 Søk rettsboken online. Retten registrerer Georgia er tilgjengelig gjennom mange elektroniske tjenester. Statlige poster sider spør personens navn du leter etter før du registrerer deg for deres tjeneste. Etter et raskt søk, vil de gi en liste over alle lignende navn i staten. Når du har identifisert navnet du leter etter mot sine poster, vil du bli bedt om å velge mellom en rekke scorekort. Pass på at du velger nøye fordi noen poster er mer omfattende enn andre. Les hvert rekordresultat for en klar forståelse av hva som vil være med i mappen du velger.

 Søk rettsboken på nettet er en mye raskere prosess, men det pleier å være mye dyrere enn å få Palace of Justice poster eller ber dem via telefon.

 Hint

 Når du søker etter rettsboken på Internett, må du sørge for å lese liten skrift på hjemmesidene til dokumentene. Enkelte nettsteder krever at kundene registrerer deg for årlige medlemskap faktureres månedlig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha