Hvordan fjerne aluminium oksidasjon

 Aluminium er et naturlig materiale som brukes til å lage alt fra bildeler brusbokser. Selv om dette materialet ikke rust som jern eller stål kan, kan utsettes for luft forårsake at aluminium for å oksidere, og skaper misfarging og fjerner polert metall. Oksidasjon oppstår når kjemikaliene som utgjør materialet samhandle med oksygenmolekyler. Av denne grunn er det svært lite du kan gjøre for å hindre oksidering, men det er mulig å fjerne det med en liten albue fett, forlater søket skinnende og ny aluminium.

 Ting du trenger

 Rags

 Stripper

 Vann

 400-, 800-, korn sandpapir 1200

 Dremel

 Polering hjulet / bit

 metall polish

 Oppvaskmiddel

 Instruksjoner

 Fjerne objektet. Hvis du polering et element som kan tas utenfor, for eksempel hjul, fjerne så mange biter av objektet som du kan før du begynner. Dette betyr å ta rattet i bilen, fjerne ventilstengler, og dekker til eller fjerne andre aktuelle parter.

 Fjern den gjennomsiktige belegget. Aluminiumprodukter er generelt forseglet med et gjennomsiktig belegg som hindrer korrosjon. For å fjerne dette belegget og polsk artikkelen, rett og slett suge en ren klut renere og bruke den til å tørke av objektet, som sikrer rene hjørner eller klissete områder.

 Sand elementet for å fjerne oksidasjon. Først våt sand med 400 grus papir, og gjenta med 800-grit, og avslutt med 1 200 grains. I det siste trinnet av sliping, sand i en retning.

 Plasser en bit av polering på en Dremel verktøyet og bruke den til å polere produktet. Påfør en liten mengde av polert metall til objektet du buff.

 Rate gjenstand for en rengjøring for å fjerne overflødig polish og smuss. Sluttrengjøring bør gjøres med vann og oppvaskmiddel eller liknende rengjøringsmiddel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha