Hvordan fjerne en CD som er fast i en CD-spiller

 Få ting er så frustrerende som en CD som nekter å løse ut CD. Hold deg rolig og følge noen enkle prosedyrer, og du kan være i stand til å komme gjennom alt dette med CD-spilleren og intakt.

 Instruksjoner

 Trykk på stoppknappen og sørg for at CD-en ikke prøver å spille inn CD. Hvis CDen ikke løses ut, slå strømmen av og på igjen. Prøv å løse ut CD. Hvis det ikke fungerer, prøv å holde utløserknappen mens du slår på enheten.

 Springe løs CD skuffen ved å sette inn en binders inn i utløsermekanismen. Et lite hull eller kanaler for dette formål bør være plassert ved siden av eller under platen. Hvis du ikke kan få den åpne skuffen, kan CDen bli sittende fast på den indre pinnen. I dette tilfellet må du kanskje ha en tekniker for å demontere enheten.

 Hold kameraet opp ned som du treffer "Eject" hvis enheten er en CD spor laste notebook. Hvis dette ikke fungerer, kan CDen være nødvendig å tvangsflytte.

 Prøv å slippe CD med pinsett, et spillkort, en plast kredittkort eller en hjemmelaget verktøy ved hjelp av kart og dobbeltsidig tape. Denne typen desperat manøver kan skade CD eller mekanismen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha