Hvordan fjerne en front kvartal panel

 Kvart paneler før et kjøretøy kropp er de deler av bilen mellom fører og passasjer dører og støtfangeren foran. De fremre kvart paneler som holdes på plass på kjøretøyrammen ved en rekke øvre og nedre bolter. Du får tilgang til nedre bolter, må du ta av hjulet godt dekke, og for å få tilgang til de øvre boltene, du er nødt til å åpne panseret og fjerne dem fra innsiden av motorrommet.

 Ting du trenger

 Tire Iron

 Jekk

 Bukker

 Skrutrekker

 Socket sett

 Ratchet

 Instruksjoner

 Skru mutterne på venstre og høyre forhjul med et dekk jern. Bruk en bil jack å heve fronten av bilen og hvile for å avslutte før du jekker. Skyt rammen av hjulene.

 Skru ut skruene som holder dekselet inne hjulet brønner og fjerne hjulbrønn dekke rammen.

 Lokal boltene i hjulbrønnene som holder den bakre fjerdedel panelet på plass på kjøretøyets chassis. Finn riktig størrelse tatt i hele jack tilsvarer festeboltene. Fjern boltene med skralle og socket.

 Åpne panseret på bilen og finne boltene på siden av motorrommet som er satt fjerde i rammen panel. Fjern boltene med skralle og socket.

 Trekk kvartal panelet ut av rammen.

 Hint

 Hvis du har et kjøretøy med en stålramme, kan det hende du trenger hjelp av en venn til å løfte kvartal panelet ut av rammen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha