Hvordan fjerne en seng på GMC Sierra 2000

 Sengen på en GMC Sierra 2000 er både en versjon med glatte Fleetside nattbord, og en versjon av stepside med vinger utvidet og de ulike linjene på kroppen. Rammen på GMC Sierra 2000 er den samme på begge versjonene av stepside og Fleetside. Hvis sengen er skadet etter en ulykke, og du må fjerne det for reparasjon, eller du ønsker å dele seng fra en Fleetside en stepside, begge krever først fjerne seng av Opprinnelsen til lastebil, noe som kan gjøres i ca 30 minutter.

 Ting du trenger

 To til tre assistenter

 3/8 tommers skralle, forlengelse og socket sett

 Torx-hode socket sett

 Instruksjoner

 Trekk åpne gass døren. Lås opp skruene innenfor gass holderen ved å tatt 3/8 tommers skralle og Torx. Skyv gasspåfyllingspluggen i sengen.

 Krype under førersiden av bilen. Lås de fire bolter som går ned lengden av rammen - en på baksiden av førerhuset, en fremre aksel og to bakre aksel. Gjenta for passasjersiden av rammen.

 Krype under bakre støtfanger. Finn stammen ledninger panel ligger i sentrum av sengen nær lisens plate. Trekk ut ledningene krysset panel med hendene.

 Plasser assistenter på hjørnene av sengen Hev sengen opp ut av rammen, og dra den bakover, nøye og pass på at det ikke berører støtfanger eller bakhjulene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha