Hvordan fjerne et reservehjul på en Chevy lastebil

 Hvis du har et flatt dekk på din Chevy lastebil som må skiftes ut, eller hvis du ønsker å installere en ettermarkedet slepekrok, må du fjerne reservehjulet. Montert under sengen, reservehjul på Chevy pickup lastebil komponenter krever utvidelse tilkobling for å få tilgang skrallemekanismen og deretter aktivere. Hvordan fjerne og installere et reservehjul på en bil er alltid en god idé før du trenger i en nødssituasjon. Skifte et dekk er aldri morsomt, men hvis du må lære å fjerne reservehjulet i prosessen, vil det bare ta mer tid og få mest frustrerende oppgave.

 Ting du trenger

 Reserve dekk verktøy

 Lommelykt

 Instruksjoner

 Finn reservehjul kit og lug skiftenøkkel redskap bak passasjersetet. På en benk, vippe setet forover og flytte hele veien til fronten av lastebilen for å få tilgang til verktøykasse. På ekstra-cab Chevrolet lastebil, må du løfte baksetet opp i hevet posisjon til å få tilgang til verktøykasse.

 Løsne festebolten ved å dreie på justeringsknotten mot urviseren. Løsne det vil la deg dra verktøysett fra under bolten og, om nødvendig, fjerne bolten.

 Separate deler av verktøysett i baksiden av Chevrolet pickup lastebil. Finn tilgangs hull i reservehjulet på høyre side av den bakre nummerskiltet. I noen nyere Chevrolet lastebilmodeller, kan det hende du må bruke for å fjerne en låseanordning utformet som et reservehjul tyverisikring. I så fall sette nøkkelen inn i låsen og vri fastnøkkel til å fjerne låsen. Bruk en lommelykt for å se inn i tilgang hullet for å lære at reservehjulet adapterkabelen krever å montere reserve dekkene verktøyene riktig. Du vil merke en firkant applikasjon, et lite program eller krok sikkerhetslås søknad. Dersom sikkerhetslåsen er nødvendig, plasser veke på enden av den lille krok av reservehjulet montert verktøyet før du setter den inn i tilgang hullet.

 Monter de to dekkene erstatnings verktøy extensions sammen, slik de trykker innsats låser i låsehullene. Enden av verktøyet er koplet til ledningen håndtaket på reservehjulet; det er avdekket ved bruk av lommelykten.

 Sett de to utvidelser i tilgang hullet og legg dem mens du trykker innover til de låses inn i kabel sveiv reservehjulet.

 Gjenopprette nøkkel slepe nøtter. Du vil merke en stasjon torg i sentrum av nøkkelen. Plasser firkant på forlengelse verktøy for å bruke det som en avkobling enheten og svingete. Når låst på plass, snu lug skiftenøkkel mot klokken, senke reservehjulet fra sin monteringsposisjon. Fortsett å senke hjulet på bakken til du kan løfte og fjerne flensen av kabelen fra huben av reservehjulet.

 Å heve reservehjulet i motsatt rekkefølge og slå reservehjul verktøyet i en rett bevegelse for å øke kabelen.

 Hint

 Sjekk lufttrykket i reservedekket på hvert oljeskift intervall. Det vil ikke gjøre deg noe godt hvis det er et dekk med lav og flat.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha