Hvordan fjerne et SIM-kort kontakt på en iPhone

 Subscriber Identity Module minnekort brukes i de fleste mobiltelefoner, og du kan identifisere dem ved deres størrelser. For eksempel bruker Apple iPhone 4 MicroSIM-kort, mens andre mobiltelefon modeller bruker en full-størrelse eller mini-SIM-kort. Hvis du har en jailbroken iPhone 4, ved hjelp av et SIM-kort styringsverktøy tredeler slette den gamle kontaktinformasjon, og kopiere adressebokoppføringer fra telefonen til SIM-kortet.

 Instruksjoner

 Åpne app "Cydia" på din iPhone jailbroken. Trykk på "Manage" -knappen nederst i kategorien skjermen. Klikk deretter på "Kilder" -knappen på fanen. Klikk på "Rediger" -knappen øverst til høyre på skjermen, og deretter klikker du på "Legg til" -knappen øverst til venstre på skjermen. Du vil bli bedt om å angi en ny Cydia / APT URL.

 Bruk QWERTY virtuelle tastaturet på iPhone for å skrive inn URL "i tekstboksen. Trykk på knappen" Legg Source "for å laste ned programmet verktøyet SIManager på telefonen. Vent til Cydia kilder oppdateringer på din iPhone. Det kan ta flere sekunder til slutten av oppdateringsprosessen på telefonen. Klikk på fanen "Søk" ligger nær bunnen av skjermen. Klikk "SIManager" for å laste ned og installere programmet verktøyet.

 Trykk på "SIManager" ikonet for å starte programmet verktøyet. Klikk på "Empty SIM" knappen for å slette all informasjon fra dine eksisterende kontakter på SIM-kortet. Klikk på "OK" -knappen for å bekrefte handlingen. Du kan også bruke "Kopier til SIM iPhone", "Sorter etter Position", "Sorter etter navn" og "Begynne å lage avis" knappene i søknaden verktøyet.

 Velg "Kopier til SIM iPhone" knappen hvis SIM-kortet på din iPhone er tom. Søknaden verktøyet vil lese all informasjon om dine kontakter i telefonminnet og automatisk kopiere til SIM-kortet.

 Klikk på "Skriv til SIM" nederst til høyre på skjermen. Vent til programmet verktøyet slutter å kopiere alle kontaktene fra minneinformasjonen fra din iPhone til SIM-kortet. Hvis du ønsker å kopiere all din kontaktinformasjon på SIM-kortet til en annen Apple iPhone, ta ut SIM-kortet fra den gamle telefonen. Skyv kortet inn i SIM-kortsporet til det klikker og låses på plass på den nye iPhone.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha