Hvordan fjerne Hub på en Polaris Sportsman 500

 Drivsystemet på siden Polaris Sportsman 500 gjør bilen til å være drevet av bakhjulene, før forhjulene snu raskere enn foran drivakselen. Hvis rotasjonshastighet på forhjulene minst bremser de bakaksel, fram hjulnavene engasjere. Hver foran navet på Polaris har en elektrisk kontroll engasjement og regnes som en Hillard clutch.

 Ting du trenger

 Pipenøkkel

 Bukker

 Pin

 Instruksjoner

 Plasser Polaris Sportsman 500 ATV på et plant underlag. Løsne de fire mutrene på begge forhjulene med en pipenøkkel. Ikke fjern slepe nøtter.

 Soloppgang og låse bilen med betjent slik at hjulene er på bakken. Fjern de fire nøtter faner og fjerne dekkene. Plasser en dryppskål under front hub for å fange bremsevæske.

 Fjern de to festebolter bremsekalippernes for skivebrems ved hjelp av en pipenøkkel. Man har mulighet for opprettholdelse av målepunktet ved dette punktet ved å fjerne alle forbindelsesledninger og slanger.

 Fjern de tre torx skruene som fester hjulkapselen ved hjelp av en pipenøkkel eller Polaris T-25 skiftenøkkel. Fjerne hjulkapselen nøye ved å trekke rett ut av navet. Fjern pinnen fra akselmutteren. Kast pinnen og erstatte den med en ny PIN-kode under reinstallering.

 Fjern akselmutteren og skiven med en pipenøkkel. Trekk hub og bremse rotoren aksel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha