Hvordan fjerne limet billakk

 Limrester er sta å fjerne mange overflater, men den malte overflaten på bilen din er et kinkig problem. Mange fjerning av rester av lim skade billakk metoder. Om bilen har en klarlakk over eller en maling jobb i ett trinn med klare farger og blandet noen limrester disponeringsløsninger vil begge bli skadet. Sikkerhetsmetoden maleriet er enkel og veldig trygt for maling av bilen, hvis det krever albue fett.

 Ting du trenger

 Såpe biler

 Vann

 Svamp

 Oppløse auto lim

 Microfiber håndklær

 bilvoks

 Instruksjoner

 Vask limrester med såpe og varmt vann stasjonen. Arbeid en svamp over området i små sirkler for å løsne limet. Fjern mesteparten av resten i neste trinn. Skyll området og la tørke helt.

 Fukt et lite område av microfiberklut med bilindustrien lim remover. Middelet på limrester og arbeid i små sirkulære bevegelser for å komme seg ut av bilen. Påfør mer remover som nødvendig inntil resten er borte.

 Påfør en liten mengde bil polish å rengjøre microfiberklut. Arbeid belegget på sonen hvor resten tidligere sat. Lakken er svakt slipemiddel og fjerner den lille gjenværende film limrester. Bruk en tørr side av bindet for å polere overflaten for hånd.

 Hint

 Ikke bruk husstand eller vev lim remover. Bruk bare bilbransjen limet remover formulert for å være trygg på den malte overflaten av bilen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha