Hvordan fjerne maling fra noen andre bilen

 Når overflaten av en annen bil eller gnir mot riper bilen, male den andre bilen kan stå på overflaten av brettet ditt elektronikk € ™. Malingen kommer av på overflaten av brettet ditt elektronikk € ™ og synes unappealing. Fjerne maling tar vanligvis kjemikalier også skade lakken på bilen din. Det er en trygg måte å fjerne maling fra noen ELSEA € ™ fra bilen i løpet av kort tid uten å skade malingen på brettet elektronikk € ™.

 Ting du trenger

 Såpe biler

 Svamp

 Vann

 Bar Clay

 Spray Detailer

 Mikrofiberklut

 Instruksjoner

  •  1

 Parkere bilen i et skyggefullt sted i direkte sollys. Vask bilen med såpe bil og en myk svamp. Skyll bilen og la det tørke helt. Bruk pusseskinn eller bomull håndkle for å fremskynde tørkeprosessen.

 2

 Spray området med andre lakk detailer ved sprøyting til å fukte overflaten. Gni en leire bar over området fra forsiden til baksiden av bilen, ikke fra topp til bunn. Leiren bar er laget for å plukke primer og male den glatte overflaten av malt biler.

 3

 Brett leire bar så mange ganger som nødvendig for å fortsette til et rent område av bar mot bilen. Spray spray nærmere hvis overflaten blir tørr. Leiren bar, må være i stand til å gli på overflaten for å plukke opp den andre maling.

 4

 Spray nærmere spray og tørk området rent med en mikrofiberklut for å rengjøre området. Dette kan gjøres på hele bilen.

 Hint

 Spør din mekaniker til gratis råd om hvilke skritt bør du ta.

 Dona € ™ t bruke leire bar hvis du setter i søla. Smuss partikler kan lage riper i klarlakk på bilen. Forurenset leire bar videre og bruke en ny.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha