Hvordan fjerne overspray av en bil

 Spray - det skjer til det beste. Det spiller ingen rolle hvor du tape eller maske mens male en bil, er det alltid en sjanse for at noen uønskede pigmentpartikler vil snike maske den første linjen og jord et sted du foretrekker de gjør ikke. Når det skjer, er det metoder for å møte disse useriøse agenter uten å fjerne det hele ned og begynne på nytt.

 Clay Bar

 Den nye generasjonen av detaljering leire barer er ditt viktigste verktøy i dette arbeidet. Start med å vaske bilen grundig for å fjerne støv og tapt voks som kan tette baren, og tørke helt. Fra dette tidspunktet, du bare gni overflødig sprayet panel eller glass med leire bar, holde godt smurt med leire bar smøremiddel. Vil du ha en vanlig klissete leire bar, vanligvis hvit eller blå. De mest gummi barer som brukes for bedre finish ikke stikker sterk nok eller dypt nok inn i materialet porene for å fjerne spray.

 På speil, bruk en flytende silikon voks i stedet for standard leire bar smøremiddel; leire bar vil bli ødelagt - så bli det - men det er tryggere på speilglass. Du kan bruke litt rødsprit eller plast renere inneholder alkohol for å fjerne eller løsne spesialisert spray leire bar vil ikke være nok å ta av.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha