Hvordan fjerne varme rør

 På de fleste biler, er klimaanlegg varmeapparat drevet av kjølevæske, tar varmen og overføring til oppvarming vents i bilen. Hvis disse linjene er ødelagt eller skadet, ikke bare vil det redusere funksjonen av varmtvannsberederen, men du vil også miste kjølevæske. Dette kan føre til overoppheting av motorvognen. Utveksling av varmerør kan enkelt gjøres, men du må først slette de gamle.

 Ting du trenger

 avtappingspannen

 Flat skrutrekker

 Tang

 Instruksjoner

 Åpne panseret og finne varmerør koblet til brannmuren. Det bør være to av dem: en for inngang og én for utgang. Det spiller ingen rolle at radiatorslangen fjernes først. Plasser renne pannen under varmerørene til fange overflødig kjølevæske som strømmer inn til varmerør.

 Løsne klemmen koble et varmerør i brannmur ved hjelp av en flat skrutrekker. Hvis tangen har en fjær stil, deretter bruke tang for å presse sammen klemmen og gli av røret. Gjør dette for begge varmerør.

 Fjern varmerøret ved hjelp av hendene og la kjølevæskestrømmen i pannen. Gjenta denne prosessen for den andre radiatorslangen på brannmuren.

 Trace varmerør til sine forbindelser på motorblokken. Løsne slangeklemmer med en skrutrekker eller bruke tang for å fjerne klemmene og trekke slanger av blokken og plassere dem på siden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha