Hvordan flat tauing en Jeep

 Det er ikke uvanlig å se en Jeep å være flat-slept bak en bobil til 70 mph på motorveien. Faktisk er det trygt og enkelt å gjøre. Det er viktig å flat tauing Jeep med alle fire hjulene på bakken og ikke på en tralle bil som holder forhjulene på Jeep høy. Tauing på en handlevogn kan skade drivsystemet firehjulstrekk Jeep. Sørg også for at kjøretøyet stry har nok strøm til å komfortabelt taue den ekstra vekten av Jeep trekkraft.

 Ting du trenger

 tilhengerfeste

 Hjelpe baklykter

 Instruksjoner

  •  1

 Fest tilhengerfestet på forsiden av Jeep til slepet bilen, holde baren så flat som mulig. Flat tilhengerfeste vil gi bedre kjøreegenskaper, og plutselige eller raske stopp vil være mye tryggere.

 2

 Sett kontakten for ekstralys til kontakten på slep kjøretøy. Chain ledningsnett på siden eller på toppen av Jeep og montere lysene der de kan bli sett av andre drivere på baksiden av Jeep. Disse lysene er viktige fordi de tjener som indikatorer, break lys og baklysene.

 3

 Test lysene. Du vil trenge hjelp til å tråkke på bremsene og blinklys sykkel mens du ser på for å se at lysene fungerer som de skal.

 4

 Shift overføring tilfelle av Jeep i nøytral. Dette vil holde drivakslene til å snu saken med giroverføringer eller overføring under tauing Jeep.

 5

 I stedet for nøytrale, anbefaler Jeep eiere manuell plassere overføring i "Park" eller femte gir for tauing formål. Nøytrale verk så vel i praksis, imidlertid, og mange erfarne tårn foretrekker.

 6

 Sett nøkkelen i tenningen og vri den til å låse opp ratt. Hvis du forsøker å taue Jeep med ledelsen er blokkert, vil det ikke spore skikkelig bak deg og tauing vil være ekstremt vanskelig.

 7

 Kjør sakte til du får en god ide om manipulering av to biler på veien sammen.

 Hint

 Sjekk ditt tilhengerfeste og elektriske koblinger på hver fuel stop, slik at tilkoblinger er tette og lysene fungerer som de skal.

 Fordi du sleper en to-tonns kjøretøy, må trekkbilen kjøres med forsiktighet. Bråstopp eller skarpe svinger i høy hastighet kan føre til tap av kontroll.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha