Hvordan føler Doll Hair

 Å gjøre håret følte filt, tøy, stoff eller strikkede dukker. Disse dukker er perfekt for nyfødte fordi de er morsomme å kose, men ingen choking farer. Felt dukker kan også brukes som pynt, festet til klær eller brukes til å pynte morsomme hatter. En du har designet dukken du ønsker å legge litt hår. Bruke følte stoff til å lage hår vil gi deg full kontroll over form, farge og stil. Gjør disse søte filt hår parykker til dukker i alle størrelser.

 Ting du trenger

 Følte Fabric

 Marker

 Målebånd

 Saks

 Pins

 Nål og tråd

 Instruksjoner

 Lå stoffet følte på en ren, tørr arbeidsflate. Plasser dukken på toppen av stoffet og spore rundt toppen av det hode. Legg til en ekstra 1 1/2 inches for sømmer. Du skal nå ha en halvsirkelformet form på stoffet. Gjenta for å få en ny semi-sirkulær form. Et skjema vil være forsiden av frisyre med smell, mens den andre vil danne ryggraden.

 Fjern dukken fra følte stoff. Bruk målebånd for å finne den perfekte hårlengde, både i ryggen og til frynser. Markere målingene i semi-sirkulære former.

 Tegn smell og baksiden av håret. Fra halvsirkulær form og trekke i frynse. Med den andre semi-sirkulær form, skutt i ryggen av håret. Tilsett små detaljer og spenner, slik at det ikke er et fast bånd av hår. Tegn små hakk i stripen og baksiden av håret til separate hårstrå.

 Skjær foran og den bakre delen av kronen. Hakk skjære inn i håret for å vise individuelle strenger. Sikre de to delene sammen slik at de halvsirkelformede toppene er justert. Pin på plass.

 Sy den overlegne halvsirkelformet av hår alle parter. Sy en tommers bredt, og etterlater en ekstra 1/2 tomme for montering.

 Snu parykk innsiden av dere ikke vil stingene vise. Plasser den på dukkens hode som en lue. Felt dukker ofte masker viser. Hvis du vil stingene vise, ikke sette parykken inne; bruke en ledning med en annen farge for å fremheve stingene.

 Hint

 Hvis du ikke er i stand til å tegne, det er mange modeller parykk følte på internett. Mål hodet dukke, finne en frisyre du liker og endre størrelsen på modellen for å møte målinger av dukken. Skriv ut malen og bruke den som en mal for å kutte begge sider av følte hår.

 I utviklingen smell og baksiden av håret, bruke magasiner og Internett av bilder for inspirasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha