Hvordan Flytende Glitter

 Flytende Glitter er et stort element for å holde for enhver person håndverket prosjekter. Bruk glitter væske i papir håndverk, kroppsmaling, hår kunst og en rekke andre prosjekter. Flytende Glitter er enkelt å gjøre, og er mye billigere enn å kjøpe i butikken. Det tar 3-5 minutter å lage en flytende glitter pott.

 Ting du trenger

 1/4 c. glycerin

 Vann

 1 glitter av fin kvalitet pakke

 Lagring container eller flaske

 Instruksjoner

 Kjøpe forsyninger. Finn glyserin i et apotek eller varehus med et helse- og skjønnhetsavdeling.

 Bland 1/4 ts. glycerol og en dråpe vann i en bolle eller liten beholder. Rør blandingen til vannet er fullstendig blandet med glyserin.

 Bland i paljetter. Rør i glyserin som du blander. Mengden av glitter du bruker avhenger av hvor tykk du vil væsken som skal flimring. Jo mer du legger til glitter, vil jo tykkere væske flimre. Legg forskjellige farger sammen for å lage din egen kombinasjon av paljetter. Fortsett omrøring til flimringen er godt blandet i glyserin.

 Hell blandingen i oppbevaringsboksen eller en flaske. Bruk flimringen umiddelbart. Hvis du ønsker å lagre for senere bruk, legg lokk på lagertanken eller flaske. Rist beholderen eller flasken godt før neste bruk. Over tid legger seg glitter til bunnen av beholderen.

 Hint

 Et annet alternativ lagring er å holde gnisten i en sprayflaske. Dette gjør at du kan spraye glitter på ditt prosjekt eller kroppen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha