Hvordan forebygge og unngå flass | Hvordan kontrollere flass Vekst

Flass forebyggende tiltak

Hvordan kan en person hindre vekst av flass? Er det noen måte at en person kan unngå å få flass? Her er noen tips om hvordan du kan unngå eller i det minste redusere forekomsten av flass:

  • En av de enkleste måtene å unngå gjentakelse eller fremveksten av flass på skalp er faktisk å praktisere god personlig hygiene. Dusje og vaske håret daglig med bruk av en mild sjampo som ikke vil tørke ut hodebunnen, men vil bidra til å holde oljeproduksjonen til et minimum.
  • Hvis du er konstant stresset ut, finne måter å fjerne deg selv fra dette flass indusere trigger.  Slapp av og meditere for å hjelpe tømme tankene av problemene som synes å være å stresse deg ut. Trene kan også avlaste deg stresset så prøv å engasjere seg i noen enkle øvelser som en kort rask gange hver dag eller yoga.
  • Hvis du er allergisk mot visse hårprodukter, prøv å unngå disse og velge allergivennlige produkter for håret ditt. Hvis du kan gå uten å bruke visse stylingprodukter, prøv å ikke bruke dem til å bidra til å holde flass fra å returnere.
  • Prøv å få en bit av sollys hver dag. UV-stråler er faktisk nyttig når det gjelder å holde flass i sjakk; bare ikke overeksponere selv for solen.

Forhindre Dandruff

For å forebygge flass, vanlig hodebunnen masserer bruker varm olivenolje før du går til sengs og deretter vaske håret i morgen, etterfulgt av børsting er effektiv som den bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen og extricates skitt oppmuntre veksten av hår. For å kontrollere flass, bør overflødig eksponering for direkte sollys og ekstremvær unngås og balansering olje skal være riktig som det begrenser over produksjonen av olje og opphopning av døde celler og flass.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha