Hvordan forsvare deg selv i tilfelle av barnebidrag i retten

 Barnebidrag er vanligvis en upartisk avgjørelse på den delen av banen. Det er obligatorisk, og beregningene er basert på matematiske formler i alle stater. Selv om dommerne kan avvike fra det resulterende tall i isolerte tilfeller, mengden av pensjonen er hva det er - et resultat av en ligning. Det er ikke mye du kan gjøre for å forsvare deg mot det, men det kan hjelpe hvis du forstår hva som skjer i formelen og visse faktorer som kan være på din side.

 En formel avgjør hvor mye støtte

 De fleste stater bruker en formel kalt inntektsdeling modell for å beregne mengden av barnebidrag. Det er en komplisert ligning, hvis en dommer ikke vil knase tallene med en blyant og papir. Dommeren vil bruke et dataprogram og din personlige informasjon, inkludert din inntekt og din ex, hvor mange barn du har og hvor mange netter i året de tilbringer med hver enkelt av dere, for å fastslå beløpet. De få gjenværende States bruke den prosentvise omsetning modellen, noe som er mye mindre komplisert. Det er en fast andel av ikke-fengselsstraff foreldrenes inntekt basert på antall barn som trenger støtte. Det er vanligvis ca 17 prosent hvis du har et barn, men det kan gå opp så mye som 34 prosent hvis du har fem eller flere barn - og det varierer litt avhengig av staten.

 Avvik Request

 Hvis du føler at mengden av støtte bestemmes fra formelen for din tilstand er urettferdig, kan du søke til retten og be dommeren til å vike. Men de fleste stater tillater at det i spesielle tilfeller, så snakke med en advokat eller en lokal rettshjelpsorganisasjon for å finne ut hva reglene er i din jurisdiksjon. Forskjellene kan gjøre barnebidrag gå opp i stedet for ned. For eksempel kan en dommer øke mengden fravike retningslinjene hvis barnet har spesielle behov. Men det kunne redusere hvis du har flere barn fra et annet forhold til støtte, eller hvis barnet har formue eller inntekt av sine egne. Dommere kan også avvike fra retningslinjene for å imøtekomme en betydelig mengde foreldre tid i stater som bruker den prosentvise inntektsmodellen.

 Jobb tap

 Noncustodial foreldrenes inntekt er avgjørende for barnebidrag beregninger for barn i alle land, slik at noen foreldre kan være fristet til å redusere sine inntekter til å forsvare seg mot det de mener er de ublu støtte forpliktelser. Dette er vanligvis en dårlig idé. Dommeren kan "tilregner" inntekt deg - med andre ord, kan det gjøre beregninger basert på hva du kan vinne, gitt dine ferdigheter og din CV, i stedet for hva du faktisk vinne. Hvis du har mistet jobben din gjennom ingen feil på egen hånd, men du kan kjempe mot denne inntekten bli tilregnet mye av deg. Du må bevise at du har vært flittig på jakt etter arbeid. Dette kan omfatte produksjon registreringer av alle intervjuene du hadde, sendte du din CV og selv bilag som du ble permittert og hvorfor. Hvis din siste arbeidsgiver ikke si opp din stilling skriftlig, be om et brev med forklaring til retten. Det vil ikke få deg ut av å betale barnebidrag, men dommeren kan justere plikt til å imøtekomme din nåværende omstendigheter, som om du samler arbeidsledighet.

 Lær reglene for din tilstand av fattigdom

 Hvis inntekten er minimal, og du bare lage dine egne brikker, dette er en annen veldig god grunn til å snakke med en advokat for rettshjelp. Lovgivningen i hver stat er litt annerledes når det kommer til svært lav inntekt ikke-frihetsberøvelse foreldre til frihet. Noen jurisdiksjoner har lover på plass som sikrer betaling av barnebidrag ikke etterlater deg med mindre å leve på nettet månedlig inntekt som kommer inn under føderale retningslinjene for fattigdom.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha