Hvordan får jeg engelsk Porcelain?

 De tre typer av hardt lim porselen, myk pasta, og bein Kina. Selv engelske keramikere gjøre alle tre artene, er England best kjent for sin vakre benporselen. Samle og engelsk porselen, må du lære å identifisere og evaluere ulike delene og hvordan de trygt og vakkert vær.

 Hard lim ble først gjort hundre år siden i det gamle Kina kaolin leire glasert med en løsning laget av feltspat. Retter med hardt lim er kaldt å ta på. De har sjelden riper eller flekker fra mat, men er veldig lett ødelagt eller chipped. Norsk pottemakere begynte å lage harde porselen i 1770.

 Europeiske keramikere gjort myk porselen rundt 1 700 i et forsøk på å gjenskape harde porselen import fra Kina. Porselens er laget av forskjellige kombinasjoner av hvit leire og pulverisert glass. Disse brikkene riper lett og er varmere å ta på enn hardt lim.

 Bein Kina ble utviklet omkring 1800 av Josiah Spode II i Staffordshire, England, og det ble raskt porselenet mest identifisert med England. Benporselen er laget med hvit leire, feltspat og brente storfe bein. Det trenger ikke bryte eller chip lett som andre typer porselen. Den enkleste måten å benporselen å skille fra en annen type er gjennomsiktig natur, og hvis det holdes over et sterkt lys, vil lyset skinne gjennom.

 Verdien av hver del av engelsk porselen er avhengig av mange faktorer, inkludert sjeldenhet og tilstand. De fleste porselen har potterâ € ™ s merkevare. En samler kan bruke varemerket til å lære som stykket og tiden det ble gjort opprettet. Denne informasjonen, sammen med ulike kvaliteter, som form og dekor, bidra til å fastsette en pieceâ € ™ s alder og sjeldenhet.

 Engelsk porselen er tilgjengelig i mange steder, for eksempel antikke butikker, spesialitet forhandlere og online databaser, men samlere bør alltid personlig inspisere hvert stykke før du kjøper. Defekter som chips og sprekker alder, jo lavere verdi. Noen deler er reparert ved hjelp av nagler, sement eller filler Kina. Selv om feil og reparasjoner, redusere verdien, noen samlere vise dem som tegn på en pieceâ € ™ s historie.

 For mange samlere, viser deres engelsk porselen på en sikker måte er det primære målet å samle inn. Et Kina kabinett er det mest opplagte valget. Etter et komplett sett på ett sted kan være et svært kraftig skjerm, spesielt hvis skapet godt opplyst. En porselen cabinetâ glassdører € ™ s Kina for å beskytte mot støv, noe som er spesielt viktig for dyre brikker. Mindre vanlige imaging teknikker omfatter plassering engelsk porselen på en vegg, plassert på toppen av skapene, ved hjelp av som en candy fatet på et salongbord, eller vise mer enn én inngang.

  •  England er best kjent for sin vakre benporselen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha