Hvordan får jeg kvitt en stor TV døde?

 Når storskjerm gjør sjelen, er det ikke mye du kan gjøre med det bortsett disposisjon. Som med de fleste elektronisk avfall, TV bør ikke bare kastet i deponi - i enkelte områder, kan det også bli betraktet som en forbrytelse. I stedet må grillet TVer bli resirkulert. Alternativene for resirkulering avhenger hovedsakelig på resirkulering sentre i ditt område.

 Dokumentere problemene med TV

 Før du starter, teste TV og det beste av kunnskap, lage en detaljert liste over hva som er galt med den. Listen trenger ikke å være tekniske notater om detaljene akkurat som om bare skjermen er død, men hans arbeid, eller hvis hele kraften virker død. Alle merknader om fysisk skade kan også være nyttig. Mange gjenvinningssentre faktisk utvinnbar bruke på elektronikk for fornyelse slik at de kan bli solgt eller donert til veldedighet. Å ha en liste tillater dem å vite hvorvidt mynten er verdt å prøve å redde.

 Finn et Recycling Center

 De fleste store TV-produsenter som LG, Samsung og Sony har resirkuleringsprogrammer, enten direkte eller gjennom tredje drop-off sentre. Noen, men ikke alle kommunale avfallstjenester har e-avfall programmer. Noen butikker og virksomheter, slik som Best Buy, MRM, 1-800-GOT-JUNK og All Grønn Gjenvinning tilbyr også resirkulering elektronikk tjenester.

 Recycle TV

 Når du har funnet en gjenvinningsstasjon i nærheten, det eneste igjen å gjøre er å få TV-en din døde der. Ifølge gjenvinningsstasjon i nærheten av deg, kan du enten ta TVen for å sentrere deg selv, eller har gjenvinningsstasjon plukke opp TV i ditt hjem.

 Drop-Off Your TV

 Nesten alle resirkuleringssenterne for elektronikk aksepterer stup, vanligvis gratis kostnad. Avhengig av størrelsen på TV, trenger du kanskje en varebil eller tilhenger for å få TV-en til gjenvinningsstasjon. Ring gjenvinningsstasjon på forhånd for å være sikker på at TVen kvalifiserer: Noen sykehus vil ikke godta visse typer TV-apparater, eller TVer av en viss størrelse.

 Advarsel

 Spør en venn eller to for å hjelpe deg å flytte store flatskjerm-TV, som de kan være svært tung. Gamle CRT eller projektor-baserte modeller er enda tyngre, men kan ha hjul på undersiden for å gjøre dem enklere å flytte. Bare flatskjerm-TV bør løftes, andre enheter bør være tyngre hjul på transportkjøretøyet, helst ved hjelp av en lasterampe. Hvis du ikke har en hendig rampe, kan du bygge en, plassere en dyne, teppe eller tykk pad flytte på skjermen og fest med hyssing eller elastiske bånd. Dette beskytter skjermen mot skader under transport, og viktigst av alt, beskytter deg i tilfelle brudd på skjermen.

 Planlegg en Pickup

 Hvis senteret er i stand til å plukke opp fjernsynet, så må du kontakte dem og planlegge en tid for henting. De fleste samling tjenester tar gebyr, spesielt hvis du er alene om å frakte den gamle TV. Noen elektronikkbutikker tilbyr å hente din gamle TV, men bare for gratis med kjøp av en ny TV. Som for landing tjenester, ring senteret på forhånd for å være sikker på at TVen kvalifiserer for innsamling og gjenvinning.

 Tips

 Ha TV unplugged og klar for pick-up før det planlagte tidspunktet for å spare tid for folk sendt for å hente din gamle TV.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha