Hvordan fungerer utstyr for et dusjforheng?

 Mens standard dusjforheng måler 72 inches kvadrat, størrelser dusjforheng kan variere. Gjør et dusjforheng som er tilpasset for å møte badet ditt er faktisk veldig enkelt. I tillegg til størrelsen av åpningen av dusjen, lengde av stoffet som er nødvendig for dette prosjektet er avhengig av andre faktorer, blant annet hvor lenge man vil at dusjforheng å være ønsket, og mengden av samler.

 Dusj arealmåling

 Mål bredden på vegg til vegg dusjrommet. Multiplisere denne målingen med 1,5 for å finne bredden på lerretet til dusjforheng skal være. Hvis badet har et buet i stedet for en rett stang dusjforheng, måling av den buede stangen snarere enn bredden av dusjen åpningen. For en fyldigere samle, multiplisere bredden med to dusj.

 Nå måle overflaten av dusjforheng stang til der du ønsker at dusjforheng til slutt. Legg 9 inches til denne målingen, og det forteller deg hvor lenge kluten for dusj gardiner bør. Disse ekstra ni inches er å tillate for de øvre og nedre hems.

 For eksempel, hvis ønsket lengde av vanngardin er 75 inches, legger 9 inches å imøtekomme de øvre og nedre hemlines for totalt 84 inches. Hvis ønsket bredde av vannet, inkludert innsamling, er 75 inches, legge til 3 inches å tillate sidekanter for en total bredde på 78 inches.

 Yardage beregning

 Bruk dine målinger for å finne ut hvor mye stoff du trenger. Stoffet leveres i en rekke forskjellige bredder fra 36 inches til 60 inches eller bredere. For å gjøre et dusjforheng, bør du velge et stoff som er minst 40 inches bred.

 Siden ingen vev er bred nok til å dekke det området som kreves for en god dusjforheng, vil en langsgående søm på midten av dusjforheng være nødvendig. For eksempel å lage en ferdig dusjforheng som måler 75 inches med 75 inches, trenger du to stoff paneler som måler 84 inches lang og 40 inches bredt, slik at en 1/2 tommers til sentrum søm .

 Når du har valgt et stoff som er minst 40 inches bredt, dele mål på lengde med 36 for å beregne yards. En lengde på 84 inches, vil det ta 2 og 1/3 yards stoff.

 Hvis stoffet du har valgt har en flott inntrykk, sørg for å tillate mer stoff, slik at du kan matche utskrift til å sy. En ekstra domstol bør nok.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha