Hvordan gå ned i vekt uten slanking, 5 Secrets at eksperter vil ikke råde

Hvis du er lei av yo-yo slanking og usunn følelse og apati, er det på tide å ta kontroll over dine matvaner og leve et liv fullt av energi og vitalitet. Noen ganger må du glemmer hva "ekspertene" har og stole på din egen sunne fornuft. Alle er forskjellige og hva som fungerer for noen andre kanskje ikke fungerer for deg.

Det finnes ingen raske løsninger eller. "One size fits all" når det kommer til vekttap. Her er noen retningslinjer for å huske på.

1) Karbohydrater er ikke fienden: hvitt brød, brune brød, frokostblandinger, pasta og ris har blitt syndebukker diett sabotasje. Vel, gjett hva?

Ikke alle av dem er dårlig! Grovbrød, pasta og frokostblandinger er en fin måte å øke fiber inntaket, og så lenge du ikke spiser mye av dem til hvert måltid, karbohydrater er en viktig del av ditt daglige inntak.

2) Glem bearbeidet mat: Siden de er fulle av kunstige søtningsstoffer, kjemikalier og konserveringsmidler. Kroppen vet ikke hva jeg skal gjøre med alle fremmede stoffer, og det gjør det eneste han vet: lagrer det som fett. På den annen side, når du spiser ren - det er å spise ferske, hele matvarer, kroppen får de næringsstoffene den trenger, uten skadelige eller kunstige stoffer.

3) Du kan "jukse" ved behov: Hvem sier du må slutte å spise sjokolade for alltid? Det er ingenting galt med å ha en smak fra tid til annen for å tilfredsstille dine krav. Bare ikke gjør det hver dag.

4) olivenolje og avocado er sunt: ​​Disse to matvarer er svært høy i fett, slik at "ekspertene" sier holde seg borte fra dem, de kunne ikke være mer feil! Ja, de inneholder mye fett, men bra fett, enumettet. Dette bidrar til å redusere kolesterolnivået og gir essensielle fettsyrer som holder huden ung og frisk.

5) Spis oftere: Når du spiser fem eller seks ganger om dagen i stedet for tre ganger, øker stoffskiftet fordi kroppen din vet det vil få mat igjen om noen timer. Når du bare spise tre ganger om dagen kroppen ikke vet når det vil bli matet igjen og lagrer mat som fett. Jo oftere du spiser, jo mer du taper.

Når du kommer inn i vanen med å spise flere måltider om dagen og holde seg borte fra bearbeidet mat, vil du ha mer energi, vil huden din ser strålende, og du vil føle deg yngre.

Lytt til kroppen din og din egen sunne fornuft heller enn å stole på såkalte eksperter som kanskje ikke gir de beste rådene for å gå ned i vekt.

Besøk: Topp 10 Foods å øke metabolismen

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha