Hvordan gå til sak for brudd på opphavsretten

 Brudd på opphavsrett oppstår når noen forstyrrer dine eksklusive rettigheter til å reprodusere ditt eget arbeid, å lage avledede produkter, til å distribuere kopier av arbeidet ditt eller for å vise eller utføre arbeidet i offentligheten. Copyright brudd er et brudd på føderal lov. Her er noen tips som kan hjelpe deg sende inn en klage for brudd på opphavsretten.

 Instruksjoner

 Lag din opphavsrett. Så snart du har grunn til å tro at deres rettigheter er blitt krenket, registrer din opphavsrett hvis du ikke allerede har. Registrering er nødvendig før et brudd på opphavsretten søksmålet kan være arkivert. Rettidig registrering vil også sikre at effektive rettsmidler og søksmål fordelene er tilgjengelig hvis en sak oppstår.

 Vurdere opphør og desist brev. Sende en cease and desist brev til opphavsrett krenkelsen kan informere krenker at du hevder opphavsrett og betaling av etterspørsel etter fordelene som du tapt og den krenker opptjent som følge av lovbruddet. Brevet kan også informere lovbryteren som du har tenkt å starte en rettssak hvis lovbryteren nekter å stoppe.

 Kontakt med en advokat. Opphavsretten kan være komplisert. Ta kontakt med en advokat opplevd opphavsrett for råd og mulig representasjon i brudd på opphavsretten søksmålet. Staten eller lokale Advokatforening bør være i stand til å oppgi navnet på en advokat som spesialiserer seg på opphavsrett.

 Sende en klage til den føderale tingretten. Følg føderale forretningsorden for å sende inn dine brudd på opphavsretten saker for retten. Klagen skal nevne tiltalte og legge grunnlaget for kravet.

 Be om skader og en kjennelse. Sørg for å spørre kreve erstatning lik tapt fortjeneste og eventuelle fortjeneste oppebåret av forfatteren av beskyttet materiale, samt en kjennelse som forbyr ytterligere krenkelse. Du kan også være kvalifisert for lovbestemte skader hvis din opphavsrett er registrert før lovbruddet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha