Hvordan gi en vurdering for Move-Out utleier

 Mest sannsynlig er du ikke kommer til å leie den samme leiligheten for livet. Du må kanskje flytte for å finne et sted med flere rom på grunn av en økning i familien din, eller du kanskje trenger å finne et billigere sted på grunn av en pause fra jobben. Uansett, er det viktig at du forbereder en melding om intensjon om å flytte og gi deg din utleier så snart du vet at du kommer gjennom. Dette gir eieren tid til å finne en erstatning leietaker for når du forlater.

 Ting du trenger

 Moving Intensjon skjema

 Detaljer Moving

 Instruksjoner

 Gjennomgå leieavtalen. Enten du har en årlig leieavtale eller måned til måned lease. De fleste leieavtaler oppgi at du må gi melding om intensjon om å bruke minst 30 dager i forveien. Hvis denne kunngjøringen er mindre enn det, så regner med å betale husleie for en måned fordi retten vil holde deg ansvarlig.

 Kjøpe en form for bevegelse eller lage din egen. Oppgi navn, adresse, dato og adresse som du har tenkt å bruke.

 Sitat del av leieavtalen som sier at du må gi 30 dagers varsel, og deretter fortsette å fortelle deg respektere det.

 Inkluder din intensjon å rengjøre leiligheten eller huset og be utleier å sende spesifikke rengjøringsinstruksjoner, kan han eller hun har, slik at du er både i avtalen. Dette vil bidra til å sikre at du får depositumet.

 Angi datoen du vurderer å flytte og snu i nøkkelknippet.

 Lag et avsnitt ber om en dato for lokal kontroll, slik at du kan få depositumet tilbake raskt. Gi beskjed om du ønsker å være til stede for inspeksjon. Gi en adresse for depositum må sendes når utleier fullfører sin inspeksjon.

 Signer og dater hensikt å flytte varsel.

 Lag en kopi av denne avtalen som referanse, så mail eller levere brev til utleier. Hvis du sender den bokstaven du ønsker å få leveringsbekreftelse som referanse.

 Hint

 Sørg for at eieren mottar varsel minst 30 dager før flyttingen, ikke 30 dager fra du opprettet brevet.

 Hvis du har en leieavtale av året, og han var bare seks måneder, kan du ikke gi melding om intensjon om å bevege seg uten å måtte betale seks måneders leie.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha