Hvordan gjenkjenne en Con Man?

 En stor svindler er nesten umulig å få øye på, som er nøkkelen til hans eller hennes suksess. Lesser svindlere, derimot, blir ofte utløst av sine egne løgner. Visse strategier con kjente og kan derfor lett bli sett. Problematiske, svindlere er vanligvis ganske god til å avgjøre om en person er følsom for hans eller hennes con, noe som betyr at hvis noen kunne få øye på con, at personen ikke være ofre for con. Ofte noen til å balansere tillit og vennlig med selvoppholdelsesdrift i behandlingen av en person som mener at en bedrager kunne være.

 Spotting en svindler er avhengig av kritisk tenkning om alle situasjoner. Hver situasjon kan være en Crook, selv om eksplisitt involverer penger mest sannsynlig vil bli benyttet. En bestemt type con, også for å realisere kjærligheten til svindel, holde å få tillit til en person ved å skape et intimt forhold med denne personen i den hensikt økonomisk gevinst. Andre typer av ulemper er ofte raskere og kan omfatte å tilveiebringe en tilførsel av kontanter for å garantere en gjensidig tilbud. En svindler behov for å gjøre situasjonen synes rimelig og sosialt overbevisende, så con å være effektive.

 En måte å få øye på en svindler er å gi ham eller henne fangst i en løgn om at han eller hun ikke kan forklare. Ofte en con telle på en fiktiv tilbake historie, som noen ganger kan slå tilbake hvis svindleren er uerfarne. Da bedt om å forklare motstridende opplysninger, kan personen skylde på offeret av paranoia eller mistillit. Hvis en person går gjentatte ganger å lyve om grunnleggende informasjon, kan han eller hun være en kjeltring.

 En annen god måte å få øye på en svindler er å se etter tegn på at rovdyr er å isolere et offer for et støttenettverk. Psykologisk, folk er mer tilbøyelige til å bli fremhevet når andre mennesker ikke kan tilby kontrasterende beretninger om natur con artist. Isolasjon gjør små endringer virkelig mulig subjektivt, forårsaker ganske irrasjonelle handlinger virke logisk. Det er vanskelig, spesielt når det kommer til erfarne svindlere å skille mellom ekte hengivenhet og isolasjon taktikk. Av denne grunn bør folk alltid opprettholde en pålitelig nettverk av vennskap.

 Når en svindler er virkelig uerfaren, kan han eller hun prøver en kjent con eller en klassisk strategi. Disse triksene er ofte preget av viktige hendelser eller omstendigheter som haster, falske kvalifikasjoner, eller investeringsplaner som gjør ingen logisk sans. Lesing på de kjente ulempene kan bidra til å beskytte en person fra dagens kjeltringer, selv om detaljene i con endre noe.

  •  En svindler hovedmål er personlig økonomisk vinning.
  •  En svindler ignorerer vanligvis andres følelser.
  •  En svindler kan bruke hengivenhet som en måte å oppnå sine mål.
  •  En svindler forsøker ofte å isolere et potensielt offer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha