Hvordan gjør jeg Bubble Bath?

 Ita € ™ s mulig å lage skum med de enkle basisingrediensene flytende såpe, en hud mykner som glyserin og eteriske oljer for duft. Ytterligere bestanddeler kan tilsettes til produktet for å tilpasse seg til problemer slik som havsalt behandling for sår muskler eller kokosnøttolje for tørr hud. En gjenlukkbar plastflaske med en tut som er best for badeskum dersom beholderen ved et uhell falt i vann eller på gulvet. En mer ukonvensjonelle alternativ er å skape et solid boblebad bar.

 Castilla såpe, en hud-safe, olivenolje basert flytende såpe, fungerer som en utmerket base for å gjøre skum. Glyserin såpe tilsettes til skum og huden tilveiebringe bløtgjørende egenskaper, og deretter de to ingrediensene skal tynnes ved tilsetning av vann. Innkjøpt innstilling er godkjent flytende såper av alle slag kan anvendes i stedet for denne kombinasjonen, selv om uparfymert er best når det skaper skreddersydd duft.

 Ytterligere bestanddeler kan tilsettes som en bestemt tilstand må behandles. Sea salt kan bidra til å lindre smerte eller betennelse, mens kokosolje, kan glyserin til badestamp enda mer fuktighetsgivende formel for tørr hud erstatte. Ingredienser som kan ødelegge for eksempel melk, shouldnâ € ™ t brukes i en boble bad oppskrift med mindre ita € ™ sa liten del thatâ € ™ s brukes umiddelbart.

 Eteriske oljer kan legges i små mengder for å lage skum har en aromaterapi duft. Eukalyptus, peppermynte eller peppermynte olje dufter er tenkt å gi energi og kan bidra til å klare lunger. Lavendel er tenkt å være avslappet, mens hans forførende jasmin og vanilje dufter.

 Etter at ingrediensene for å lage boblebad, er godt kombineres, kan de støpes i et bad sikker beholder for lagring og bruk. En stor plastflaske med en pop-up tut er best som det kan lett kobles og wonâ € ™ t pause hvis det er et uhell falt. Tomme sjampoflasker kan skylles og resirkulert til dette formålet også. Tuten bør være liten nok til å bremse styrt støping, fordi svært lite produkt som er nødvendig for en boble bad.

 En mer ukonvensjonelle metode badeskum, noe som også vanskeliggjøres, er små barer som i badet kan droppes for å oppløse på en lignende måte som et make Badparel. Denne oppskriften krever bruk av den pulveriserte huden sikker kjemisk laurbær natrium sulfoacetate, så vel som natriumhydrogenkarbonat og vinsyre med glyserin tilsettes sammen med skummet, og de essensielle oljer for lukt. Kombinasjonen scoret enkelt i små støpeformer og tillater å sette før dokumentene kan lagres i en plastbeholder med lokk i badekaret.

  •  Avslappende boblebad salter kan bli inkludert i en gave kurv.
  •  Olje parfymert med jasmin er et populært tillegg til badestamper.
  •  Sea salt er ofte lagt til bad for å lindre såre muskler.
  •  Hjemmelaget badestamper kan være en god måte å behandle sensitiv hud.
  •  Essensielle oljer som Jasmine og vanilje å skape en forførende boble bad.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha