Hvordan gjøre min egen Rub-on transfer papir

 Bruk Rub-on transfers å utbrodere elementer. Gjør Rub-ons hjemme ved hjelp av transparentene ikke bare spare penger, men også å tilpasse dine egne design. Når design utskrifter på åpenhet ark, et objekt som en Popsicle pinne frigjør bildet av arket til objektet du vil pynte. Bruk av hårgelé og hårspray hjelper holde bildet til åpenhet ark. Slik overfører du gni-on å fremstå profesjonelt, skrive ut bildet med den beste kvaliteten innstillingene på skriveren og sørg for at du reflektere bildet i et tekstbehandlingsprogram.

 Ting du trenger

 Bilde

 Microsoft Word 2007

 Lakk Hair Gel

 sheet åpenhet

 Blekkskriver

 lakk

 Popsicle pinne

 Instruksjoner

 Velg et bilde du vil bruke som en overføring. Surfe på internett for et bilde eller bruke en du skreddersydde. Kontroller at du lagre bildet på harddisken på datamaskinen.

 Åpne Microsoft Word. Velg "Sett inn" -kategorien og velg "Image". Finn bildet på harddisken.

 Velg bildet etter at du har sett det. En "Format" -kategorien vises i den øvre delen av programmet. På høyre side, klikk på "Roter" og velg "horisontal rotasjon." Dette vil skape et speilbilde av bildet slik at bildet vises korrekt når overført.

 Velg "Skriv ut" fra "Fil" -menyen. Før du skriver overføring, satt skriverinnstillingene for å skrive ut som "bedre kvalitet" for å sikre at overføringen skal være av høy kvalitet.

 Spray hårgelé på åpenhet ark. Du trenger bare å bruke et tynt lag å belegge ark. La det tørke.

 Skriv ut bildet på din åpenhet ark. Tillat det trykte bildet tørke helt. Ikke berør bildet eller du får til å smøre.

 Spray overføring image rub-on med hårspray for å bidra til å sette. La malingen tørker.

 Snu mer åpenhet ark på overflaten der du ønsker å overføre bildet. Bruk en Popsicle pinne for å gni baksiden av det gjennomsiktige arket. Dette vil frigjøre blekket på den andre siden. Sørg for at du holder opp gjennomsiktig ark for å hindre slipping, og gni hele bildet for å sikre at alle overføringer.

 Fjern overførings film ved å trekke tilbake et hjørne.

 Hint

 Når du bruker et bilde fra Internett, må du kontrollere at bildet ikke er beskyttet av opphavsrett. Du kan møte bøter hvis du bruker et beskyttet bilde og selge varen du pynte med rub-on image for en fortjeneste.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha