Hvordan gjøre små enkle fletter Yourself

 Hårfletting kan forvandle raggete, uønsket hår i håret, som vises raffinert, organisert og rent. Selv om du kan ha håret flettet av en frisør, en venn eller et familiemedlem, kan det være en tid når du er alene og ønsker å ha flettet hår. En løsning er å lære å lage små fletter selv. Dette kan tillate deg å ha mer frihet til å bestemme når og hvor du kan ha vakre flettet hår stiler.

 Ting du trenger

 Moisturizing Shampoo

 Balsam

 Håndkle

 Kam

 hårgelé

 hår band, liten

 Stort speil

 Instruksjoner

 Vask håret med en fuktighetsgivende sjampo og balsam, og skyll håret. Dette vil gjøre håret lettere å gre. Tørk håret og deretter gre floker.

 Stå foran et stort speil slik at du kan se håret flette du veldig tydelig.

 Separer en hårlokk som er omtrent en kvadrattomme ved hjelp av en kam. Påfør 1/2 ts. av hårgelé i håret, noe som vil hindre mål fra å bli frizzy flette.

 Skriv inn begge brikkene i venstre hånd, med den tredje gjenværende brikke i høyre hånd.

 Plasser stykke hår i høyre hånd mellom de to delene i venstre hånd, deretter inn de to stykker som nå er det mest riktige i høyre hånd. Det vil gi en gjenværende del i venstre hånd.

 Plasser stykke hår som er nå i venstre hånd mellom de to delene i høyre hånd. Skriv inn begge delene som er igjen over i venstre hånd. Det vil gi en gjenværende del i høyre hånd.

 Gjenta denne prosessen til du har bare 2 inches gjenværende håret til slutt. Knyt en hårbånd tett rundt enden av fletten å sikre det.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha