Hvordan GMAT Testere din figur Score

 Fordi GMAT er en computer-adaptiv test dine verbale og kvantitative score ikke bare basert på antall spørsmål for å få deg godt. Poengene du tjener er basert på tre faktorer:

  •  Vanskeligheten av de spørsmålene som du svarte på spørsmålene blir vanskeligere når du må svare på videre, så det betyr at du tøffe spørsmål som du gjør det bra på testen.
  •  Antall spørsmål du svarer: Hvis du ikke trenger å få alle spørsmålene i de verbale og kvantitative delene, blir poengsummen din reduseres med andelen av spørsmålene du svarte. Så hvis du ikke besvarer dem fem av de 37 kvantitative spørsmål, for eksempel rå score ville bli redusert med 13 prosent og din persentil rang kan gå fra den 90. persentilen til 75. persentil.
  •  Antall spørsmål du svarer riktig: I tillegg til å score basert på hvor hardt de spørsmålene, den GMAT score gjenspeiler også din evne til å svare på de samme spørsmålene.

 GMAT essay lesere bestemme analytisk skriftlig vurdering poengsum. Høyskole og universitetslærere fra ulike disipliner lese ditt svar til essayet instruksjonene. To uavhengige lesere scoret hvert av de to skrive kommandoer separat på en skala fra 1 til 6 med 6 som høyest poengsum. Din sluttresultatet er gjennomsnittet av resultatet for hver av lesere i hver av essays.

 Hvis de to leserne tildeles en av dine skrive oppgaver gi deg resultater som avviker med mer enn ett poeng, til en tredje leser tildelt avgjøre. For eksempel, hvis en leser gir deg en seks og den andre gir deg en fjerde, en tredje leser vil også revidere essay.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha