Hvordan gratis sjekker History biler Irland

 Vanligvis gjør bilens historie kontroll selskapene ikke tilbyr gratis bil historie sjekker. Cartell, først sjekke området av bilen historie i Norge, og tilbyr gratis kontroll som lar deg sjekke om bilen var stjålet og at posten tilsvarer kjøretøyet. Forskningen Cartell konkluderte med at opptil en av tre biler har en negativ historie.

 Instruksjoner

 Gå til Cartell er offisiell bekreftelse av selskapets bil historie for biler registrert i Irland.

 Skriv inn kjøretøyets registreringsnummer i feltet som sier ". Få Report" "Enter registrering" og klikk Husk å skrive inn nummeret under "Irish Car Check" ikke "Sjekk UK bil." Du har ikke bilens VIN nummer, bare registreringsnummeret.

 Velg "Rapporter One Star" for identifikasjonskontroll / fri av historien. Rapporterer to, tre og fire stjerners utføres for et gebyr. Gratis rapporten vil vises i nettleservinduet umiddelbart. Denne kontrollen er bilhistorie den mest omfattende gratis Irland. Rapporten vil avsløre om bilen manglet og antall registreringen er korrekt.

 Hint

 Før du kjøper en brukt bil, blir du bedt om å betale for en full rapport om bilens historie som inkluderer informasjon som eksepsjonell finansiering og verifisering av kilometertelleren. Du kan få en rapport for så lite som € 10 på forskjellige bil gjennomgang nettsteder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha