Hvordan Hat Robin Hood

 Enten Halloween, har du en rolle i et skuespill eller du ønsker å kle for en første filmen, gjør en Robin Hood lue er en rask og enkel måte å legge tegnet til en dress. Det tar bare noen få håndverk forsyninger, som kan finnes på noen lokale hobbybutikk, og resultatene ser imponerende. Med justeringer i kravene til størrelse og stoff, kan en Robin Hood lue gjøres for å passe et barn eller en voksen.

 Ting du trenger

 Fabric anbefalt Felt

 Sviske

 Craft lim eller sønn

 Saks

 Iron

 Instruksjoner

  •  1

 Skjær en halvsirkel på stoff som måler 26,5 inches i diameter og 13.25 inches fra sentrum av sirkelen til kanten. Filthatt anbefales for dette, fordi det er lett og stiv, og er mindre sannsynlighet for å gå av eller komme hverandre i kantene.

 2

 Brett halvsirkel i to med de rette sidene sammen, vil danne en trekant med en buet bunn. Prøv å justere kantene så perfekt som mulig, slik at hatten ikke har hakkete kanter når du er ferdig.

 3

 Sy eller lim den rette kanter, forlater åpne den buede bunnen. Hvis du bruker lim, la det sitte lenge nok til å tørke helt. Ved bruk av filt, kan det kreve mer enn ett program av lim til å lime fast. Ved bruk av wire, kan det sys med en maskin eller for hånd.

 4

 Rotering av hetten i det indre, slik at den siden av det ferdige stoffet er nå på utsiden av hatten. Sydd eller limt side er nå inne i hatten, ikke sett fra utsiden.

 5

 Brett bunnen av hatten opp til 1 eller 2 inches for å lage en brett. Stryke kanten til den er stiv nok til å holde brettet på seg. Hvis jernet er ikke tilgjengelig, sett brettet lue under en tung gjenstand og la den hvile i et par timer.

 6

 Sikker trim til den øvre del av visiret eller med klebetråden. Trim er ikke en nødvendighet for hat, bare en ekstra dekorasjon. Hvis du bruker lim, la limet tørke helt før iført hatten.

 Hint

 Legge til en fjær hatten legger en annen dekorativt element. Enten angi en fjær i hatten brem eller kutte to svært små åpninger på siden og ledningen gjennom pennen.

 Hvis du bruker en varm limpistol for at prosjektet skal være forsiktig med varmt lim som det kan brenne huden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha