Hvordan Hekle et amerikansk flagg Blanket

 Et flagg amerikanske dekningen er et prosjekt for noen som har en grunnleggende kunnskap om hekle masker. Den eneste delen som er litt vanskelig er å gjøre stjernene; ellers er det relativt enkelt.

 Ting du trenger

 24 unser rød tråd

 16 oz marine tråd

 24 unser hvit tråd

 8 unser rød tråd, hvit og blå farge, mens kamgarn vekt ull strikke

 Størrelse J krok

 nål

 Instruksjoner

 Starter på bunnen med rødt. Gjør 200 mesh. Lag en rad med dobbel hekle. Ta det første punktet i fjerde punktet i kroken og fortsetter gjennom. Og tre runde kjeden. I andre rad, noe som gjør den første doble hekle i det andre punktet på kroken. Gjenta andre rad før du har gjort syv rader. Det bør være ca 3 ½ inches.

 Gå til hvitt. Bare syv rader på samme måte som du gjorde to roing ovenfor. Du bør ikke kutte tråden når du bytter farger. Gå tilbake til den røde og hvite til du har totalt seks seksjoner med syv linjer hver, og endte med hvitt.

 Arbeide i det blå feltet for stjernene. Den neste delen begynner med 118 røde prikker. Sett blå til resten av linjen. Begynn neste rad med blå. Arbeid gjennom den blå mesh og plukke opp det røde for resten av linjen. Fortsett i raden av syv røde sju hvitt mønster på rad 118 poeng og blå på blå til du har 13 røde og hvite striper, og endte med en rød

 Gjør stjernene. Antallet stjerner du trenger avhenger av flagget stil. Du kan gjøre 50 hvor flagget er nå eller 13 for den opprinnelige flagget, designet av Betsy Ross, med 13 stjerner i en sirkel. For å gjøre stjernene, bruker den hvite ledningen og kjede av fire. Lag en sirkel med en glidende montering punkt. Har 15 enkle kroker i det store hullet i sentrum, ikke i selve strengen. Deretter lage avreise stjernen. Seks streng. I den andre kjeden fra kroken, fastmaske i neste kjeden, følgende streng i halvstav, stav i neste kjeden, trippel hekle i neste singel fra ringen kroken. Hopp neste to enkelt hekle og slip stitch i det neste. Et punkt er gjort. Nå arbeider fra kjeden av seks, fire ganger for å lage en femkantet stjerne.

 Gjør stjerner i forskjellige størrelser ved hjelp av en liten krok. Bare en av hver størrelse og se hvordan det passer inn i det blå området. Du vil trenge en mindre 50 hvis du vil, men du kan alltid gjøre en retro flagg som 13 eller 15 stjerner.

 Lag en grense. Det er flerfarget sønn tilgjengelig i rødt, hvitt og blått, men du kan velge å ta en tur i rødt, hvitt og blått. Dette vil også skjule ledningen fra når du endret farger. Har tre sett med dobbeltkrok, noe som gjør tre sting i hvert hjørne for å slå.

 Hint

 Kjøpe litt ekstra ledning. Du kan alltid bruke restene på et annet prosjekt. Kjøp ledningen i store pakker med 8 unser. Du vil spare en bunt med penger på mindre størrelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha