Hvordan hvitere underarmer?

 Bleking mørk armhulene er en oppgave som mange mennesker holder ut til offentlig forlegenhet av uønsket, mørk hud for å hindre de fattige. Bleking prosessen er vanskelig, fordi det er mange faktorer som bidrar til de mørke armhulene. Denne tilstanden er forårsaket av deodoranter, barber, hormoner, økning i vekt og friksjon. Det er mange forskjellige teknikker kan lindre, men til slutt, hvis årsaken ikke er fjernet, vil mørke armhuler tilbake. Teknikker hvitere armhuler inkluderer vanligvis prosedyrer for å fjerne mørke hudceller og lysner mørke huden.

 Med hjelp av ingredienser som er lysere eller underarm hud blekemiddel er en måte å belyse mørke armhulene. Kjente, naturlige hvithet ingrediensene er vitamin C, kjoic syre, og papaya ekstrakt. Søker etter løsninger bør se etter produkter som deodoranter og skrubber at disse ingrediensene har hvitere armhuler.

 Mørke underarmer er ofte forårsaket av skaden gjort til underarm hud fordi barbering fjerner ikke hår fra roten. Dette kan gjøre hårroten synlig under huden. Underarm hud er også følsom for skader forårsaket ved barbering fordi antallet av de tynneste huden på det menneskelige legeme. Med hver barbering, være mindre skrubbsår laget armhulen huden og kan bidra til huden mørkere.

 Voksing mørket rundt er forårsaket ved å eliminere barbering, fordi det fjerner hår fra roten. Et annet alternativ for å barbere armhulene kan bleke er laser hårfjerning. På tross av den høyere pris av laser fjerning permanent og vanligvis ikke føre til skade på huden, slik at det kan bleke den langsiktige armene.

 Peeling underarm huden kan også bidra til å bleke armhulene fordi det fjerner overflatelaget av huden som kan bidra til den mørke utseende. Det er et par metoder som kan brukes for armhulene, som skrubber og skreller eksfoliere. Scrubs gjøre bruk av en mekanisk peeling, som sukker eller aprikoskjerne, sammen med en fuktighetsgivende cleanser for å fjerne døde hudceller. Skreller er vanligvis tilbys av hudleger eller hud fagfolk, men er også tilgjengelig for hjemmebruk. Peel er en prosess der et kjemisk stoff som brukes for å fjerne eller flakdannelse, mørke, hudceller, og blir ofte etterfulgt av bleking.

 Når armhulene er hvitnet, er riktig pleie avgjørende hvis situasjonen kan returnere. Bruken av vann og barberkrem eller lotion under barber armhuler er viktig for å redusere skade på huden. Ukentlig eksfoliering er nøkkelen til å fortsette å fjerne døde hudceller. Siden døde celler kan også bidra til tørr hud fuktighetsgivende er en viktig og ofte oversett, del av å opprettholde underarm huden. I de fleste tilfeller, å opprettholde riktig huden fuktighet holder huden sunn, og kan bidra til å holde det ser lyst.

  •  Bruken av vann og barberkrem under skjærearmene er viktig for å redusere skade på huden.
  •  Whitening produkter kan brukes til å endre fargen på armhulene av en kvinne å være den samme.
  •  Papaya ekstrakt kan brukes til å bleke armhulene.
  •  En bleking deodorant kan hjelpe lette huden under armene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha