Hvordan identifisere Chevy motor blokknummer

 Hvis du er ute etter en erstatning motor eller Chevy leter etter en hot-rod motor, finn en er så enkelt som å identifisere identitetsvarme tall funnet på blokken. Chevrolet har et effektivt system nummerering for alle sine deler, og en kortere versjon er stemplet direkte på motoren. En Chevrolet motor ID registreringsnummer må være referert til identifisering. Koden inneholder et prefiks five dato og sted for produksjon tall og et suffiks som består av to eller tre bokstaver som gir all informasjon motoren nødvendig, inkludert størrelse, årsmodell og makt identifikasjon .

 Instruksjoner

  •  1

 Finn frem motoridentifikasjonsnummer på motorblokken. Plasseringen av dette antallet vil variere avhengig av motorstørrelse. Ifølge Nasty Z28 Camaro Owners Group andre generasjon, er nummeret til en small-block V8 ligger på en blokk foran blokken på passasjersiden nær topplokk; antallet kan være skjult av dynamoen. For stor blokk V8, er nummeret på blokken over registerkjede dekselet. Tall seks sylindere på blokken på passasjersiden nær distributør.

 2

 Dekode motoridentifikasjonsnummer prefiks. Tallet er syv-åtte tegn og inneholde både tall og bokstaver. Et eksempel er T0830CTY. De første fem sifre eller prefiks identifiserer stedet og produksjonsdato. I dette tilfelle ble den motor som produseres i Tonawanda 30. august.

 3

 Dekode suffikset motoridentifikasjonsnummer. Suffikset identifiserer sylindret motor modell, makt, år og kjøretøy. I eksempelet på T0830CTY ID-nummer, dekoder CTY cid Camaro som en 1970 med 396 375 hester. Suffikset må sammenlignes med en Chevrolet-motor ID listenummer. Mange nettsteder har betydelige kunngjøringer, men i tilfelle av en særhet eller problemer med en eldre motor, ta kontakt med en Chevrolet deler avdeling for et endelig svar. GM Parts Direct, kan du skrive inn koden i søkefeltet, eller send en kundeservice forespørsel om suffiks identifikasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha