Hvordan identifisere dårlige tennplugger på en Polaris ATV

 En dårlig plugg i motoren kan føre til høy hastighet effekttap, tenningsfeil, feil akselerasjon og røff start. For å identifisere en dårlig tennplugg i en Polaris ATV, må du finne og se en av dine caps. Hvis du har en defekt starter, ser pluggen annerledes en plugg i en motor som avkjølt feil.

 Instruksjoner

 Fjern motoren din tennplugger. Du kan fjerne en om gangen for å sjekke, eller du kan slette dem alle.

 Se på tennpluggen for å se sin farge. Isolasjonen må være av en lys farge og en litt mørkere ute.

 Sjekk misfarging av isolasjon, noe som kan tyde på at kortet ikke har blitt riktig brukt, vil ikke motoren ikke avkjøles ordentlig, er tiden fort eller at omfanget av varmen av støpselet er varmt.

 Føl tennpluggen. Et stearinlys som er fuktig, svart og fet forgasseren indikerer en feil, eller det er et problem med stempelringer, ventilførere eller ruller.

 Skift ut defekte lys som en billig måte å hjelpe korrigere problemer med ATV. Bruk også tennplugg problemer med å gi deg en idé om hva andre problemer som kan oppstå ATV.

 Hint

 Selv om din beslutning fremdeles øker, erstatte en misfarget tennplugg. Han kan egentlig ikke fungere skikkelig i sylinderen, eller det kan utløse feil, forårsaker motoren å bli tent, eller har problemer med å starte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha