Hvordan identifiserer jeg en CPU?

 En databehandlingsenhet, den viktigste brikken i en datamaskin. Det er vanligvis plassert på hovedkortet, den viktigste behandlingen kortet i datamaskinen. Identifisere CPU kan gjøres ved å installere og bruke programvareverktøy som gir informasjon om maskinvaren i datamaskinen. En CPU som ikke kan identifiseres av programvare ofte identifisere merker på selve brikken, som har en tendens til å avsløre produsenten og modellen.

 For Windows® brukt, den enkleste måten å identifisere en CPU i maskinen er å få tilgang til systemet delen av kontrollpanelet, installert i hvilken informasjon på CPU i at systemet vil bli vist. Kontrollpanelet kan nås via Start-menyen i Windows eller ved å bruke hurtigtaster. Til raskt å få panelsystem, trykker du samtidig på "Windows" knappen på "pause" eller "pause" -knappen. "Windows" -tasten ligger vanligvis mellom Ctrl og Alt-tastene på venstre side av mellomromstasten og markert med Windows-logoen. Trykke pause og Windows vil åpne panelsystem.

 Maskinvare inventar programmer kan også bidra til å identifisere en CPU som informasjon om operativsystemet er ufullstendig eller feil. Typer programmer som er laget for å identifisere maskinvaren i en datamaskin som kjører SIW, Everest® og CPU-Z ®. Disse programmene vil gi deg mer detaljert informasjon om identiteten og spesifikasjonene for maskinvaren, inkludert CPU. Identifisere kjennetegn ved en CPU inkluderer produsenten, prosessoren gruppe eller familie, modellnavn og hastighet.

 Det er viktig å identifisere en CPU når brikken må skiftes. Å vite hvordan å identifisere en CPU kan hjelpe deg å kjøpe riktig erstatning CPU chip på hovedkortet ditt. Det er også nyttig når det handler for nye datamaskiner, som for eksempel verdien av en datamaskin er i høy grad avhengig av type CPU-brikke som er montert i den nye maskin.

 For å fjerne CPU fra hovedkortet for å slå av og koble fra maskinen. Deretter gjør varmeleder ved aktivering av varmeavlederen klippet og fjernelse av kjøleelementet fra varmeavlederen braketten. Heatsink er CPU kjøleenhet og koblet direkte til CPU. Så snart kjøleribben er fjernet, noe som fører til den lille håndtaket på varmeleder sengen til varmeavlederen løs.

 Som en siste utvei, vil mange pc-verksteder eller maskinvare butikkansatte hjelpe deg å identifisere en CPU kostnad. Hvis du foretrekker ikke å fjerne maskinvare, finne en datamaskin verksted eller maskinvare som vil bidra til å identifisere en CPU hvis datamaskinen til dem. Sørg for at butikken du vil finne gratis hjelp. Enkelte butikker kan ha en diagnose avgift for å hjelpe deg med å identifisere en CPU.

  •  En datamaskin hovedkort.
  •  En Central Processing Unit.
  •  Kjøleribber er utformet for å bevege seg varmen fra nærheten av den sentrale prosesseringsenhet i en datamaskin.
  •  En CPU.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha