Hvordan Intel Agenter for Competitive Intelligence Recruit en Small Business

 Store selskaper er sannsynlig å ha en formell konkurrerende etterretning avdeling, komplett med en regissør, dataregistrering personell, og en eller flere dedikerte analytikere, men du trenger ikke ha en egen C-delen er nødvendig for å oppnå suksess. I stedet kan du CI med hva ledelsen og de ansatte allerede gjør ved å legge det som en oppgave å integrere ansvar.

 Hvordan heve leserne for intel-teamet

 En flott måte å samle informasjon er å sette sammen et team av leserne til å produsere en månedlig CI rapport. Leserne er vanlige ansatte som er forpliktet til resterende koblet til informasjonskilder og enten komme inn i systemet eller passerer klubben av en annen CI at det er lagt inn i systemet.

 Selv om leserne er ofte de mest involvert i innsamling av informasjon, de kan også være involvert i analysen, spesielt hvis leserne har kompetanse på bestemte områder av interesse.

 Legge lesere til CI-teamet har følgende fordeler:

 •  Job berikelse: Reading gir ansatte mulighet til å bidra med noe av verdi for fremtidig suksess for organisasjonen, noe som gjør dem føler seg mer viktig i den store sammenhengen ting.
 •  Spre arbeidsmengden: Ved divvying opp intel kilder eller tildele aktuelle områder, har hver leser en liten del av kaken etterretning slik at ingen føler seg overveldet.
 •  Spesialisering: Over tid kan hver leser arbeide i retning av å bli en ekspert på et bestemt emne eller kildeområdet.
 •  Effektivitet: Ved hjelp av et team av lesere, CI CI til en månedlig rapport sammen ganske raskt og trekke uten å legge til CI driftskostnader.

 Ta følgende forholdsregler for å rekruttere lesere og å koordinere sin innsats:

 •  Har folk i ulike avdelinger som er villige til å være en del av en intelligens team.

   Få den rette blandingen av mennesker gjennom dannelsen av teamet rundt fem personligheter endre. Sørg for å inkludere minst én stifinner fordi Pathfinders er

  •  Natural etterretnings samlere.
  •  Objektiv - de pleier å være data for hva det er å bli sett.
  •  Motivert av variasjoner i sine funksjoner; Pathfinders ofte blir lei når begrenset til et enkelt spor området, og dermed gi dem muligheten til å tjene på intel lagets fordeler alle.
 •  Tilordne hver person en ansvarsområde.

   Prøver å påpeke ansvarsområder basert på område av ekspertise av hver enkelt; For eksempel er noen i kundeservice eller salg sannsynligvis best kvalifisert til informasjon om kundens behov, og noen kan samle produkt er best egnet til å følge nye teknologier og prosesser / prosedyrer. Det kan være lurt å påpeke følgende ansvarsområder:

  •  Konkurrenter
  •  Kundenes behov
  •  Technologies
  •  Prosedyrer / prosesser
  •  Lovgivning
  •  Oppkjøp / fusjoner
 •  Jobbe sammen som et team for å utarbeide en liste over ressurser for hvert område.

   Vurdere både interne og eksterne ressurser. Interne ressurser inkluderer informasjon fra andre ansatte. Eksterne ressurser kan inkludere bransjebladene, messer, sosiale medier, patent poster, Security and Exchange Commission, online diskusjonsgrupper, og så videre.

 •  Arbeide sammen for å samle inn og analysere informasjon.

   For mer informasjon om å samle informasjon for å finne ut, se del II. For mer informasjon om å analysere informasjon, vennligst gå til kapittel III.

 •  Som et team, kompilering forskning og analyse på en månedlig state-of-the-industrien rapporten.

   Rapporten skal inneholde følgende:

  •  En en-side executive summary som kan leses på 120 sekunder, maks
  •  Støtt analyse i See-gjennomsnittet-do-format

   Informere alle gruppemedlemmer kan rapportere haster informasjon til CI teamleder umiddelbart informere teamleder til den utpekte kontaktperson i ledergruppen.

   Haster informasjon omfatter alt som kunne påvirke virksomheten positivt eller negativt i de neste to til tre måneder; For eksempel, hvis en orkan truer transportmateriellet som kreves for å bremse produksjonen, ledelse må vite så snart som mulig en alternativ linje.

 Offentlig erkjenner folk som tar på seg disse oppgavene i tillegg til sine vanlige jobber. Fra en motiverende synspunkt, er anerkjennelse mye kraftigere enn penger. Når du gjør ditt valg for intel-teamet en stor avtale og kontinuerlig gjenkjenne medlemmer som tjener på laget blir en ettertraktet ære i organisasjonen.

 Verve alle

 Selv om konkurransedyktige etterretning teamet er ansvarlig for innsamling og analyse av data, må du oppmuntre alle i organisasjonen å bidra. Å utvinne informasjon fra de ulike avdelingene, gjør du følgende:

 •  Tiltrekke teammedlemmer fra hver avdeling for å sikre tilkoblingen mellom CI-teamet og avdelingsledere.

   Med en innvendig diameter person innenfor hver avdeling hjelper buy-in på instituttledere, fordi de vet at det er noen på CI-teamet er på jakt etter dem. Et annet alternativ er å ha hvert team medlem informasjon til en bestemt tjeneste og oppmuntre dem til å bruke tid på sine tildelte tjenester en gang i uken eller annenhver uke.

 •  Koordinere med avdelingsledere og sørge for at de fokuserer på sine ansatte viktigheten av å formidle informasjon til medlemmene intelligens team.
 •  Lag en fremgangsmåte for logging av data for hver seksjon i systemet.

   Prosessen kan være så enkelt som å ha CI rep av hver avdeling for å sende en e-postmelding til personen på CI teamet som er ansvarlig for å legge inn data på en jevnlig basis.

 Gjenkjenne, erkjenne, anerkjenne det! Gjenkjenne givere og CI gruppemedlemmer for en godt utført jobb. Anerkjennelse er motoren som driver CI suksess.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha