Hvordan Jet Yamaha Warrior 350

 Hoved jet på en aksje Yamaha Warrior 350 er en 145. 145 hoveddyse, som de viktigste dysene på alle forgassere, er designet for å operere optimalt ved havnivå, rundt 70 grader Fahrenheit. Men endringer i motorytelse, høyde eller omgivelsestemperaturen kan kreve at du re-jet forgasseren Mikuni Yamaha 350 Warrior. Den Mikuni er en liten forskyvning motorsykkel carb en bolle med én hoved jet som nås ved å fjerne drivstoff bolle.

 Ting du trenger

 Skrutrekkersett

 Jet kit

 Instruksjoner

  •  1

 Løsne slangeklemmer på luftfilterboksen og forgasserinntaket side med en skrutrekker. Med brak taper, vil du være i stand til å rotere forgasseren til høyre side av quad, slik at du kan få tilgang til drivstofftanken til bunnen av karbohydrat innholdet uten å fjerne forgasseren.

 2

 Fjern de fire drivstoff bolle skruene og trekk bollen bort fra forgasseren. Sikrer segl drivstofftanken. Med denne skål fjernet, vil hoveddysen bli utsatt for. Skru at jet med en skrutrekker. Det er sannsynlig at du vil være økende jet størrelse å gjøre rede for den overlegne ytelsen til motoren så oppmerksom på størrelsen på hoved jet.

 3

 Sett inn en jet større for større motorytelse og kaldere temperaturer eller bruke en mindre jet for varmt vær og høyereliggende strøk. Reprojiseringen krever motortester. Når du har installert drivstoff bolle og strammet drivstoff bolle skruer, presse kroppen av karbohydrater i et nivå posisjon og stram klemmene på luften boksen og sider inntak av karbohydrat. Start quad og la den gå på tomgang. Test akselerator og sørge for at akselerasjonsegenskaper er skarpe og responsive.

 4

 Gjenta re-jet prosessen, hvis inaktiv egenskaper eller dårlig akselerasjon vedvare inntil den riktige størrelsen på jet er oppnådd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha