Hvordan justere en kjole skjema

 kjole former er en kul måte å vise klær i butikker eller for bilder, og den beste måten å få den perfekte passform når du syr. De er i menneskelig form og justerbar, slik at du kan forme din kjole skjemaet ligne kroppen din. Moderne kjole former har ringer, som tillater dem å være justert tiltak, tar gjetting ut av å bruke dem. Men siden alle er forskjellige, med kjole formen er aldri en eksakt vitenskap.

 Ting du trenger

 kjole skjema

 Søm målebånd

 Pins

 Tacky

 Batting

 Instruksjoner

  •  1

 Mål deg selv, forutsatt at du satt skjemaet til å passe kroppen din. Mål rundt skuldrene, rundt brystet over brystene, rundt brystet til spissen av brystene mens iført en bh, rundt ribbeina rett under brystene, rundt din naturlige midje , rundt hoftene og rundt ryggen din. Måle både vertikalt, fra hofte til skulder og hofte til bryst linje.

 2

 Bruk knotter å justere programinnstillingene for de tiltak du har tatt. Alle oppførte tiltak er ikke justerbar på kjolen din form, inkludert vertikale målinger, men de vil være nyttig senere.

 3

 Mål montert kjole form. Sørg for at den tilsvarer de tiltakene du har skrevet. Hvis den ikke gjør det, gjøre noen små justeringer med de ringer. På steder hvor de ringer ikke betale, bruke polstring for å gjøre opp differansen. For eksempel vil hvis skjemaet trenger flere inches i bakre krever polstring. Utfyllingen skal være glatt, så strekke klistremerke på seksjonen må du legge polstring for å sette inn og feste. Glatt og måle. Pin up klebrig. Om nødvendig, legge inches til brystet. Gjør dette ved å sette en BH på formen på kjolen og greier det med stokken til målinger kamp. Pin pinnen og BH på plass. Hvis du trenger å legge inches på skuldrene, skulderklaffer revet fra en gammel skjorte og pin dem på toppen.

 4

 Knytt et bånd rundt der din faktiske størrelsen er, og bruke det som et referansepunkt når låsing mønstre på formen på kjolen.

 Hint

 Den største størrelsen når du velger en form for kjolen er bryststørrelse, siden disse varierer betydelig, ikke hver form for kles inviterer hvert bryst størrelse.

 Flat quilting stick som kan kuttes i ovale former med saks og lag er ofte enklere å bruke enn pinnen pute.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha