Hvordan justere tomgangsturtallet på en 2003 Altima

 Bensininnsprøytning av Altima 2003, er styrt av en datamaskin. Justering av tomgang på det kan bli dyrt hvis du tar en butikk. Ditt problem kan kreve tjenester av en profesjonell, men det er tre trinn som du kan prøve først, noen som kan arbeide.

 Instruksjoner

 Klare selvlærende innstillinger:
 Koble batterikablene, først den negative og positive. Berøre begge ender av kabelen i ti sekunder. Koble batterikablene. Dette bør fjerne alle innstillinger av selvlærende.

 Tilbakestilling av volumet av luft i langsom bevegelse funksjon nemlig:
 Vrir om nøkkelen på i ett sekund og av i ti sekunder. Gjenta tre ganger. Tidsintervaller så nøyaktig som mulig. Dette bør nulltomgangsluftvolum lærefunksjon.

 Tilbakestill Stengt Throttle Valve stilling:
 Motor og girkasse må være normal driftstemperatur for denne prosedyren. Kjør bilen rundt - ikke bare varme opp i innkjørselen. Slå av tenningen og vent ti sekunder. Kontroller at gass er fullt løslatt og deretter vri om nøkkelen og vent tre sekunder. Trykk pedalen og fullt trykk fem ganger i løpet av fem sekunder. Vent til sju sekunder, trykk på pedalen og hold det for tjue sekunder. MIL slutter å blinke og forblir på. Hold pedalen til MIL kommer ut. Når han kommer ut, slipper pedalen og starte motoren innen 3 sekunder.

 Hint

 Hvis ingen av disse prosedyrene arbeide for å gjenopprette normal slow motion, vil du sannsynligvis nødt til å ta bilen til en profesjonell.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha