Hvordan justere ventiler for en 1 995 Nissan lastebil

 Som med alle kjøretøy, er ventil tog komponenter i din Nissan lastebil utsatt for tidens tann. Deres størrelse vil endre seg, hvordan bilen vil bli gjenstand for problemer som støy ventil tog og redusert makt. Denne tilstanden vil fortsette å vokse, med mindre du har tenkt å være et skritt foran, til å utføre regelmessig vedlikehold og periodisk justering av ventilen når det er nødvendig.

 Ting du trenger

 Tennplugghetten avtrekks

 Skrutrekkersett

 Ratchet

 Socket sett

 Jumper wire med krokodilleklemmer

 Breaker bar

 Wood block

 Hammer

 Bladsøker sett

 Avskraperen

 silikon

 Instruksjoner

 Kjør motoren for å varme opp grundig. Selv ventilene kan justeres for kulde, produsentens spesifikasjoner for en varm motor, og hvis justert for kaldt, vil de bli varmt kontrolleres på nytt og eventuelt justeres.

 Ta av luftfilter, tennpluggen sønn og deres støtter av ventildekselet. Bruk en tennplugg boot avtrekker for å fjerne sønn, slik at de ikke blir skadet.

 Bruk en skrutrekker til å koble bremse booster vakuumslangen og flytte den til side for å få tilgang.

 Fjern skruene fra rocker cover, med en skralle og socket. Hvis dekselet er limt til hodet, han arbeider med en trekloss og en hammer for å løsne. Ikke bruk en spak eller kan skade tetningsflatene hodet og dekning, noe som fører til fremtidige oljelekkasjer.

 Pass på at parkeringsbremsen er satt og overføring i nøytral. Fjern spolen ledningen fra sentrum av fordelerhetten og jorden til motorblokken ved hjelp av en ledning med krokodilleklemmer.

 Legg merke til posisjonen på distributør cap og tennpluggkabelen No. 1, og merke på fordel kroppen. Ta av dekselet og sett det til side.

 Fest et stort engasjement med en boltesaks bar på forsiden av veivakselen skivene og skru veivakselen klokken til hakket i trinse linjer opp til merket "0" på fordelingsplaten. Målet er å bringe No. 1 stempel på øvre dødpunkt av kompresjonsslaget.

 Kontroller fordel rotor for å sikre at den peker direkte til merket man gjort tidligere på ventilhuset. Hvis pluggen peker på fire, er det på eksos slag, og du vil fortsette å rotere en hel omdreining over, inntil han kommer rundt kompresjonsslaget.

 Sjekk rotoren på nytt for å sikre at du er på rett kurs, og deretter kan du fortsette å kontrollere og justere ventilklaring for ventiler 1, 2, 4 og 6.

 Lag en 0,012 tommer tykkelse mellom justeringsskruen og ventilspindelen. Dersom måleren tilsvarer en svak motstand, er ingen justering nødvendig. Hvis justering er nødvendig, løsne skruen mutteren og juster skruer hvis det er nødvendig, og deretter feste låsemutter. Kontroller spillet etterpå for å sikre at det ikke har endret seg, og gjenta denne prosedyren for hver av ventilene 1, 2, 4 og 6.

 Rotere veivakselen av en mutter mer fullstendig omdreining for å bringe stempelet 4 i det øvre dødpunkt etter kompresjonsslaget. Fra denne posisjonen, kan du justere ventilene 3, 5, 7 og 8 på samme måte som de andre fire.

 Bruk en skrape for å fjerne gamle pakningsrester pakningsflatene hodet og rocker dekselpakning, rengjøre dem grundig. Bruk av en kontinuerlig streng med fugemasse på kontaktflaten av vippedeksel, ta vare å gjelde også innen hullene for festeboltene.

 Plasser den nye ventildeksel pakning på toppen av hodet, samkjøre alle hull, og installere vippedeksel på toppen av det. Installere festeboltene, mens tetningsmasse er fortsatt vått.

 Installere de resterende komponentene fjernet, starter med distributør cap og stearinlys og slutter med luftfilteret.

 Hint

 Når du kobler fra tennpluggen sønn, merk med tallene for sine respektive sylindere og merk hetten og sørge for at de er riktig koblet til igjen.

 Husk at komponentene inni motoren din kan være varmt å ta på. Kontroller at du bruker hansker og vaskbare filler å håndtere varme deler og alltid bruke vernebriller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha