Hvordan justerer jeg volumet på Jawbone?

 Jawbone er et Bluetooth håndfri-mottaker til mobiltelefonen. Enheten har en funksjon Noise Assassin som blokkerer bakgrunnsstøy, slik at den andre personen til å høre tydelig. Avhengig av miljøet og den omkringliggende støy, må du kanskje justere volumet på hodesettet for å høre på et behagelig nivå.

 Maxillaris

 Den opprinnelige støydemping funksjonen har blitt kalt "Noise Shield." Du kan justere volumet på Jawbone ved å trykke på "Shield knappen Noise". Trykk på knappen for å gradvis øke volumet. Det er seks forskjellige volumnivåer; volumet vil bli tilbakestilt til det laveste nivået en gang helt dekket.

 Jawbone Jawbone Prime 2 &

 Volumet for Jawbone 2 og Jawbone Prime er satt på samme måte. Trykk på "Noise Assassin" for å øke volumet på hodesettet. Som den opprinnelige Jawbone, når hjelmen er på maksimalt volum, når du trykker på knappen igjen, vil det bli gitt til minimumsnivå.

 Jawbone ICON

 For å endre volumet på Jawbone ICON du må trykke på knappen "ICON TALK" og hold den i. Volumet vil øke så lenge du trykker på knappen. Volumet vil bli tilbakestilt til sitt laveste nivå etter å ha nådd det høyeste nivået.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha