Hvordan kan et virtuelt kontor fungerer?

Et virtuelt kontor, en virtuell assistent

For de som ikke har mulighet til å leie en fysisk plass som et kontor, enten fordi de starter sin virksomhet, eller fordi de går gjennom en nedgangskonjunktur, kan inntekten til virtuelle kontorer være et godt valg. Bare gå til nettleseren og søk etter virtuelle kontorer til leie. Umiddelbart deg mange linker å fremstå dedikert til kontorleie nettsider avhenge av byen hvor du vil.

Disse kontorene kan gjøre nesten alt du gjør på et vanlig kontor, bare for å ... må forberede din egen kaffe! Mange av selskapene som vi tilbyr den ekstra service for leie av møterom, som kan brukes til å motta dine kunder. Du bestemmer selv om du vil bruke en dag, uke eller måned.

Virtuelle kontorer tilbyr e-post, faks og andre teknologier, og hva er mer, kan du gå på jobb så fort du vil. Flere virtuelle kontorer tilbyr også sine etter normal arbeidstid tjenester.

Fordelene ved å leie et virtuelt kontor

Uten fleksibilitet i arbeidstid og redusere kostnader, fordelene ved å bruke et virtuelt kontor omfatter et bredt spekter. Bare sørg for å se noen eksempler på arbeid av selskapet og få henvisninger. Når du får referanser undersøke ikke bare kvaliteten på arbeidet også spørsmål om hastighet og nøyaktighet på tjenesten.

Med et virtuelt kontor, gründere finne nye måter å gjøre virksomheten mer effektivt.

Etablerer reglene for det virtuelle kontoret

Dersom din bedrift har ansatte i forskjellige steder, bør du vurdere å ha skrevet noen regler. Dette vil bidra til å standardisere ferdighetene til hver enkelt ansatt og sikre en jevn flyt for å administrere dine ansatte jobber i cyberspace.

Prøv å vurdere disse spørsmålene:

• Home Office. Oppfordrer arbeiderne til å etablere sitt hjemmekontor i et eget rom for å tillate uavbrutt arbeid.

• Hjem kontorutstyr. Forut eller spesifisert, avhengig av situasjonen, minsteprogramvaresystemer som er nødvendige for arbeiderne.

• Computer programvare. Standard programmer som du bruker for selskapet filer, som må være kompatibel og dokument-dokumentsamarbeid vil være mulig.

• Rutiner for tilgang til systemet. Holde oversikt over hvem som har tilgang til sentrale databaser og når kan hjelpe deg med å administrere sikkerheten. Også passe på å overvåke dine ansatte.

• Krav tilgjengelige i vanlig arbeidstid. Du og dine ansatte vil ofte finne seg jobber ulike timer. Ikke la dette hindre deg fra å være tilgjengelig for andre arbeidstakere eller kunder.

• Rutiner for videresending e-post i arbeidstiden.

• Protokoller for klienten interaksjon. Dette bør omfatte protokoller for e-post, tradisjonelle postprotokoller og eventuelle andre som kan komme inn i bildet i din virksomhet.

Det er ikke nødvendig at disse retningslinjene er offisielt trykt og distribuert, men må ha minst noen insentiv for de ansatte følger reglene.

Med informasjon:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha