Hvordan kan jeg babyen behandle flass?

 Babyen flass, som er noen ganger kjent som vugge cap, er en normal forekomst hos nyfødte vanligvis kan behandles hjemme med bare noen få enkle trinn. Vanligvis, til vask av en baby hår behandle noen dager, med olje, og gre ut flak fungerer godt for å bli kvitt noen flass som kan oppstå. Det produkt som er brukt på hodet av en baby vil ofte avhenge av alvorlighetsgraden av holderen hetten, og følsomheten i huden til barnet.

 Cradle cap er en inflammatorisk hudsykdom eller dermatitt, som typisk oppstår mellom tidspunktet et spedbarn født og når han var tre måneder gammel. Den vanlige presentasjonen er tørr, peeling, crunchy biter av gul eller brun hud i hodebunnen. Innflytelse huden kan også i andre deler av kroppen som ansikt, armer, bleie, og på baksiden av halsen. Tilstanden kan tørke ut huden, forårsaker det berørte området kan skape kløende, men rosen ikke forårsaker ubehag og skal ikke distribueres til andre.

 Den type rose at babyer opplever vanligvis ikke involverer utgytelsen av døde hudceller som det gjør i tenåringer og voksne. Mange leger mener at vugge cap skjer etter en baby er født som et resultat av endringer i hormoner som fører til en overdreven bruk av olje i huden og håret er produsert. Disse endringer kan forekomme naturlig som et resultat av fødsel, eller kan være for en baby født ved utveksling av hormoner fra moren. En annen mulig årsak til lidelsen kan bli funnet i gjær som utvikler i kjertler som skiller olje i ansiktet og hodebunnen.

 Behandling for barnet flass er egentlig ikke nødvendig fordi det vanligvis går bort av seg selv i løpet av et år. For å fremskynde denne prosessen, men en ny forelder, må kanskje babyolje eller en slags vegetabilsk olje på hodet av baby passerer og la den være på huden i ca 15 minutter. En kam eller børste kan anvendes for å flass huden i hodebunnen av spedbarn forsiktig ut. På grunn av sensitiviteten av hodebunnen nyfødte, er det viktig å ta vare for ikke å børste hodet for hardt eller kam på samme sted for lenge. Etter all løs babyen flass er borte, kan babyens hode vaskes forsiktig med baby shampoo.

 Hvis en omsorgsperson ikke føler deg komfortabel å bruke olje for å få på hodet av en baby i frykt for olje i øynene til barnet, er et annet alternativ for å vaske håret av babyene oftere for å bli kvitt overflødig olje buildup får. Dette kan bety å øke antall vasker to eller tre ganger i uken, men ikke mer. Vaske for mye kan føre til overdreven olje i ansiktet og hodebunnen. Regelmessig baby shampoo kan fungere, men hvis barnet er vedvarende flass, kan andre sjampoer kjøpes spesielt for eksem i hodebunnen over disk eller ved resept. Disse sjampo pleier å være sterk, og kan bare brukes etter avtale en barnelege.

 Bør en baby bli merkbart ubehagelig på grunn av vugge cap, kan et besøk til legen være nødvendig. Generelt, hvis en masse irritasjon og kløe, kan en lege forskrive en aktuell hydrokortison krem. Irritasjon og rødhet kan også være tilstede hvis barnet rose er ledsaget av en infeksjon, som vanligvis er forsynt med en anti-sopp krem.

  •  Ved hjelp av en mild shampoo vil hjelpe i behandlingen av barnet rose.
  •  Vasking av håret med en baby og behandle med olje, er vanligvis en effektiv måte å behandle flass.
  •  Behandling for barnet rose er egentlig ikke nødvendig fordi tilstanden forsvinner gjerne av seg selv i løpet av et år.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha