Hvordan kan jeg bli kvitt en tank av gass?

 Å ha en gasstank må gjøres forsiktig. brennbare drivstoffdamp forbli lenge etter at væsken har forsvunnet og derfor er det lover og retningslinjer som dikterer fjerning av drivstoffbeholdere. De må aldri kastes sammen med husholdningsavfall og metallkomponenter kan resirkuleres for fremtidig bruk. Bli kvitt en gass tank er ikke en vanskelig prosess, men det er rutiner som må følges.

 Sikkerhetsprosedyrer for destruksjon

 Sørg for at tanken er helt tom før du prøver noen form for bestemmelse og vaske innsiden av tankbunnen hvis mulig. Mange skrap bedrifter eller dumper ber deg om å bevise at tanken er tom, åpen skjæring. Vær veldig forsiktig når du klippe opp en drivstofftank på grunn av gjenværende røyk fortsatt kunne antennes i tilfelle av en gnist. Hvis gasstanken er arrangert en bil, kan du ringe en mekaniker eller lokale auto deler butikken for å se om de vil eller metall.

 til skrap verft er også nyttig for resirkulering av gamle drivstofftanker og andre komponenter. De vil trolig ikke ta propanflasker fordi de ikke har mye bruk for bilindustrien og propan damper kan gjøre dem farlige å behandle. Ring din lokale avfallsselskapet for å se om de kan gjøre mikrofoner eller hvis de har steder hvor du kan levere drivstofftanker. Det kan være en liten avgift for tjenesten, men de kan ha fartøyet trygt.

 Større drivstofftanker, som en gammel diesel tank landbruks for, kan kreve bruk av et selskap spesialisert i eliminering av den trygt. Ikke prøv å ha store drivstofftanker fordi du sannsynligvis ikke har erfaring til å gjøre det trygt, og du kan ufrivillig bryter miljølover. Spesialiserte selskaper kan kutte hverandre tanken på nettstedet, rent og fjern de enkelte delene for destruksjon eller resirkulering.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha