Hvordan kan jeg finne XM Radio-ID på en Toyota Prius?

 Siden 2006 kom Toyota Prius biler utstyrt med XM radiostasjoner, som tilbyr 170 kanaler med musikk, nyheter og diskusjon i et digitalt format. Satellitten radio Selskapet tilbyr en gratis prøveabonnement på 30 dager, men de som ønsker å forlenge utover en måned må betale en abonnementsavgift fra $ 9,99 per måned. Før du kan slå på radioen i din Prius, trenger du XM Radio ID-nummer.

 Ting du trenger

 Penn

 Paper

 Instruksjoner

 Start Prius. Holde kjøretøyet i parken for å unngå uhell mens sporing XM radio Prius ID ", en prosess som vil kreve at du bruker begge hendene og ta øynene av veien.

 Slå på bilens stereoanlegg med satellitt-radio, enten ved å trykke på modusknappen på rattet eller i nærheten av ansiktet til din radio. Slå på XM radio.

 Still kanal 0, hvor identifikasjonsnummeret til åttesifrede radio blinker på radiodisplayet. Plukk opp et stykke papir og en penn for å registrere streng av tall og bokstaver som vises, slik at du vil ha tilgjengelig hvis du trenger å ringe kundestøtte XM eller ønsker å slå din radio på nettet eller via telefon.

 Hint

 Merk at identifikasjonsnummeret til XM inneholder ikke bokstavene I, O, S eller F.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha